De Radiance 2400. Het nieuwe draadloze home audio-systeem van Harman Kardon. Een ongeëvenaarde set die bestaat uit twee slanke staande luidsprekers, een digitale hub en daarnaast ook nog een subwoofer. Klinkt dat niet als muziek in je oren?

Een bekroning van de Best of Innovation Award tijdens CES 2021. Dat was het geval bij de Radiance 2400. Deze won de prijs in de categorie High-Performance Home Audio or Video. Dan weet je al dat je een goed product in huis hebt.

Harman Kardon Radiance 2400

Met de Radiance heeft Harman Kardon iets nieuws geprobeerd. Namelijk de Constant Beamwidth Technology. Dit is een technologie waardoor iedere luisteraar, ongeacht waar hij zich bevindt, kan genieten van dezelfde indrukwekkende geluidservaring. Dit via nauwkeurig afgestemde beamformingcomponenten.

“De Radiance 2400 is een uniek product en na vele jaren van ontwikkeling zijn we ontzettend blij dat we dit baanbrekende home audio-systeem nu met de wereld kunnen delen”

Harman Kardon Radiance 2400Van een prachtig geluid is ook sprake. Doordat de luidsprekers gebruikmaken van de Digital Loop Amplifier-technologie, wordt de originele audiokwaliteit hersteld. Zo kan je optimaal genieten, zonder vervormingen, van je favoriete muziek. Dat goed geluid wordt kracht bijgezet door de subwoofer die diepe basprestaties weet weer te geven. De Radiance stereoluidsprekers zorgen dan weer voor geweldige midden- en hoge tonen.

Het ontwerp is ook zeker iets om ‘u’ tegen te zeggen. Ondanks de smalle vorm van slechts 51mm breed en 58mm diep, heeft de Radiance 2400 een hoogte van 1,8 meter. Onderaan in de voet bevinden zich dan de draadloze componenten en digitale versterkers.

Harman Kardon Radiance 2400Combineren met andere luidsprekers om tot een multiroom-opstelling te komen in huis? Dat kan dankzij de ingebouwde Chromecast of Airplay. Hierdoor kan je de luidsprekers makkelijk combineren met andere compatibele draadloze multiroom-luidsprekers. Daarnaast kan je hem ook gewoon aansluiten op je huidige AV-installatie om optimaal gebruik te maken van de home-audio ervaring.

De Radiance is beschikbaar vanaf september 2021 via de website van Harman Kardon of bij geselecteerde dealers voor een prijs van 3.999 euro.

Verkooppunten van het merk harman-kardon