Een luidspreker nodig voor een feestje? Dan zit je goed met deze twee nieuwe pareltjes van JBL. Namelijk de JBL Partybox 710 en 110. Beide beschikken over het welgekende JBL Pro Sound en zorgen voor extra sfeer met een nieuwe lichtshow. Are you ready to party?

JBL Partybox 710

De JBL Partybox 710, de krachtigste van het duo, beschikt over maar liefst 800 watt aan eigen JBL Pro Sound. Dankzij deze sterke output verkrijg je een waanzinnig en krachtig geluid met een diepe bas die we van JBL gewend zijn. Zo kan je jouw tuin helemaal omtoveren naar een club of festival.

Jouw feest wordt nog extra kracht bijgezet dankzij de vijf verschillende lichtstanden. Daarnaast beschikt de JBL Partybox 710 ook over kleurenstroboscopen, -projectielichten en een RGB-figuur met 8 animaties. Er staat je dus gegarandeerd een oogverblindende lichtshow te wachten.

Het feest makkelijk verplaatsen? Ook dat gaat dankzij de wielen en het handvat dat bevestigd is aan de luidspreker. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over regen dankzij de IPX4 certificering.

JBL Partybox 110

De kleinere broer van de JBL Partybox 710 moet zeker niet onderdoen. Hij beschikt namelijk ook over een krachtig JBL Pro Sound geluid van 160 watt. Ook deze luidspreker is uitgerust met een complete lichtshow om jouw feest uniek te maken.

Zowel de muziek als de lichtshow zijn makkelijk te bedienen via de Partybox-app van JBL die je trouwens ook kan gebruiken bij de Partybox 710. Hier heb je daarnaast ook de mogelijkheid om een equalizer te gebruiken om je muziek te regelen naar eigen smaak.

Ook deze luidspreker is makkelijk te verplaatsen dankzij het handvat. Daarnaast beschikt hij over een IPX4-certificering dus het feestje kan zorgeloos worden verdergezet als het wat regent.

Lees ook


jbl partybox 310 reviewJBL PartyBox 310: Review

 


 

Zowel de Partybox 710 en de 110 aan elkaar koppelen? Dat kan gemakkelijk met de True Wireless Stereo. Hiermee koppel je eenvoudig twee JBL Partybox-speakers aan elkaar om een echte festivalsfeer te creëren.

Al interesse gekregen? Dat valt te begrijpen. De Partybox 710 is nu verkrijgbaar voor 749 euro. De 110 aan de andere kant is al beschikbaar voor 359 euro.

Neem zeker eens een kijkje op de website van JBL als je meer wilt weten. Die vertelt je namelijk alles wat je te wachten staat met deze geweldige luidsprekers.

Verkooppunten van het merk jbl