Iedereen kent deze speaker van JBL wel. De JBL Flip. Ondertussen heeft hij al vijf ‘reeksen’ achter zijn naam staan. En ja, hier is nummer zes. De JBL Flip 6 is verfrist met een nieuw logo, premium materialen en beschikbaar in verschillende kleuren. Aldus JBL, staat de Flip 6 garant voor een verbeterde JBL Pro Sound en nog meer stijl dan je tot nu toe gewend was.

JBL Flip 6

De draagbare speaker van JBL wordt al jaren gebruikt door verschillende muziekliefhebbers. En met een reden natuurlijk. Met deze nieuwe variant creëer je een nog sterker geluid dankzij een krachtige racetrack-vormige woofer en de dubbele passieve radiotoren die zorgen voor een diepe bas. Daarnaast is er ook een aparte tweeter geïmplementeerd die voor verbluffende details in muziek zorgt. Dit in combinatie met het welgekende JBL Pro Sound en je verkrijgt een audio-ervaring om ‘u’ tegen te zeggen.

“De speaker is nog krachtiger dan zijn voorgangers, doordat het is voorzien van de nieuwste JBL sound technologie”

Wil je nog meer geluid of gewoonweg een stereo-ervaring? Dat kan met de PartyBoost-functie. Zo kan je jouw JBL-luidsprekers met elkaar verbinden om te genieten van een krachtiger geluid. Daarnaast gebruik je hem ook zonder zorgen door de IP67 water- en stofdicht-certificering.

Jouw feestje kan je ook lang laten doorgaan. Met de JBL Flip 6 beschik je over een speeltijd van 12 uur. De speaker zal dus niet de eerste zijn die het feestje verlaat.

Aan kleurkeuze ook zeker geen gebrek. Zo kan je kiezen uit negen verschillende varianten: Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White, Forest Green en Squad.

Je zal wel nog twee maanden moeten wachten vooraleer de JBL Flip 6 beschikbaar is. Vanaf november kan je hem op de kop tikken voor 139 euro. Neem in tussentijd zeker al eens een kijkje op de website om nog meer leuke belevingsproducten te ontdekken.

Verkooppunten van het merk jbl