Hou jij ook van muziek luisteren of concert kijken? Muziek zo echt, alsof je er bij bent, net voor het podium? Krijg je kippenvel of rillingen als je bekende of nieuwe muziek ineens veel echter en beter hoort dan gewoonlijk? Dan ben je bij AudioPerfect in Oostkamp ongetwijfeld aan het perfecte adres.

AudioPerfect heeft recent vol trots een aantal nieuwe merken aan hun reeds uitgebreide en kwalitatieve merken portfolio mogen toevoegen. Hieronder een overzicht van de 6 nieuwe merken waarbij je nu ook terecht kan bij Peter in Oostkamp.

AudioPerfect Oostkamp

Ilumnia

In 2017 maakte Peter kennis met het nieuwe luidsprekermerk Ilumnia uit de Belgische Kempen en bijna onmiddellijk wist hij dat het goed zat. Termen als ‘uniek’ en ‘veel high end-potentieel’ sprongen bijna gelijk in de mond. Om de luidsprekers mee te testen en evalueren sprak hij samen af met 7 klanten en bijna iedereen was meteen overtuigd van het enorme potentieel.

Maar er was 1 belangrijk minpunt op dat ogenblik om het merk toen op te nemen. Deze feedback werd ook doorgespeeld aan de ontwerpers in de hoop dat ze het ontwerp verder zouden optimaliseren en dat deed Ilumnia met succes!

Na nog veel betere, zeg maar quasi perfecte muzikale ervaringen in 2019 met zowel de vloerstaanders als de monitormodellen van Ilumnia nam AudioPerfect weer contact op met hen. Het belangrijke minpunt van 2017 was inderdaad volledig verdwenen en Peter had het gevoel dat de perfectie benaderd werd. Bovendien komt er heel binnenkort een nieuwe update aan die de accuraatheid nóg verhoogt. En zo gingen ze overstag en voegden dit merk als topkeuze toe voor de high end audiofiele muziekluisteraar.

Sonoro

Wie kent nu niet het Duits gevestigde audiobedrijf Sonoro dat vooral bekend staat om de productie van o.a. tafelradio’s. Voor de keuken, de badkamer, de slaapkamer, … vind je bij Sonoro straffe producten die zowat alles kunnen voor een kleine prijs, maar die ook nog eens verrassend goed klinken. Niet te onderschatten dus!

English Electric

Werk jij ook met high end producten voor muziekstreaming? Dan is het van essentieel belang om ook het netwerk op high end niveau te brengen om de laatste percenten te winnen. Je ethernetsnoeren en de ethernetswitch waar je je streamingtoestellen op verbindt moeten dan zo goed mogelijk afgeschermd zijn en zelf zo weinig mogelijk fouten introduceren. AudioPerfect had nog geen dergelijke producten in hun gamma en vonden bij het Engelse English Electric een mooi eerste product.

Yamaha

Het gerenommeerde Yamaha, wie kent ze nu niet. Al decennia lang een vaste waarde in stereo- en surroundland. Levert heel betaalbare instapproducten tot de duurdere (top)producten. Vanaf nu dus te bezichtigen en te beluisteren in Oostkamp!

Optoma en Panasonic

Vanaf nu kan je ook terecht bij AudioPerfect voor beeldproducten van Optoma (laserprojectoren) en Panasonic (OLED-tv’s). Omdat ze vaak totaalprojecten voor klanten leveren om hun AV-beleving te maximaliseren, en omdat ze nog geen eigen merk hadden van projectoren en TV’s, gingen ze ten rade bij de grootste spelers in beide categorieën. Op die manier kunnen ze een groot gamma enerzijds en zeer betaalbare prijzen anderzijds aanbieden aan hun klanten.

optoma

Logo Panasonic

Ben jij klaar om (terug) te genieten, ontspannen of opleven door de heilzame werking van luisteren naar muziek, op kwaliteitsvol niveau? Neem dan zeker eens contact op met Peter of ga gerust eens een kijkje op de website van AudioPerfect.

Verkooppunten van het merk yamaha