Elevating the art of reproducing vinyl through innovation and craftsmanship. Zo omschrijft Gold Note graag hun PH-1000 Phono Stage die ze recent hebben geïntroduceerd. Naar eigen zeggen hun beste en zelfs meest geavanceerde phono voorversterker die ze ooit hebben gepresenteerd.

100% made in Italy, dat belooft alvast heel veel goeds! De PH-1000 beschikt over bijna 40 EQ-curves waarmee het mogelijk wordt gemaakt om de vinyl weergave van platen volledig af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeuren. Daarmee is de PH-1000 een echte game-changer en daarmee luidt Gold Note een nieuw tijdperk in voor vinyl.

Het systeem weet zelfs de meest ‘exotische’ cartridges aan te sturen met een perfecte synergie. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door de 7 Gain- en 12 Load-niveaus in combinatie met 6 opties voor MM-cartridges.

De PH-1000 beschikt over 3 onafhankelijke ingangen waar van twee RCA en één XLR. Daarnaast zijn er nog twee extra RCA- en XLR aansluitingen die gebruikt kunnen worden voor externe belastingspluggen.

“Audiophile in every way.”

Aan deze Gold Note PH-1000 phono hangt een prijskaartje van 9.600 euro. Combineer je deze nog met een voorversterker? Dan loopt dat bedrag zelfs op tot maar liefst 13.500 euro. Niet bepaald goedkoop dus maar aan een echte high-end en audiofiele muziekweergave hangt natuurlijk zijn prijskaartje.

Meer weten? Je leest alles over de PH-1000 op de website van Gold Note.