Begin dit jaar kondigde LG al aan op de CES beurs dat er een nieuwe RX-serie zat aan te komen en na lang wachten is het dan eindelijk zo ver. De eerste modellen van deze oprolbare OLED-televisie gaan ondertussenin Zuid-Korea al over de toonbank. Door productieproblemen heeft dit heugelijke moment wat vertraging gekend maar LG heeft niet opgegeven en is blijven doorgaan.

Deze unieke televisie is bestaat uit een soort van kast mét ingebouwd audiosysteem én oprolbaar scherm. Wie denkt dat deze televisie te koop is voor een bedrag met 4 cijfers heeft het wel degelijk mis want aan deze oprolbare OLED-tv van LG hangt een prijskaartje van minstens 60.000 dollar.

“Zelfverlichte pixels zorgen ervoor dat de tv de traditie kan doorbreken met een volledig ander ontwerp. Voor het eerst in de geschiedenis is er een tv die eenvoudig verdwijnt als je hem niet meer nodig hebt.”

Uiteraard krijg je voor die prijs, naast een uitstekende geluid- en ‘oprolbare’ beeldkwaliteit, ook heel wat in de plaats. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit 4 verschillende afwerking waaronder bijvoorbeeld zwart, blauw, bruin of grijs. Het gaat zelfs zo ver dat de tv gepersonaliseerd kan worden door je naam te laten graveren. Mooi toch?

LG liet eerder al weten dat de RX-serie ook zijn intrede zou maken in de Benelux. Maar waar en wanneer dat precies zou gebeuren is nog niet geheel duidelijk.

Verkooppunten van het merk lg