In de zomer van 1999 lanceerde Anthony Gallo zijn nieuwe “Nucleus Micro” -luidspreker. Na 20 jaar onafgebroken productie, kan de Micro als een echte klassieker worden beschouwd. Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum hebben we een zeer speciale verchroomde versie van de Gallo Micro, Micro SE, Micro Droplet en Micro Droplet SE geproduceerd.

Gallo Acoustics Gallo Micro Chrome editieNa twintig jaar productie, wordt de Micro als een echte klassieker beschouwd. Door de jaren heen hebben evolutionaire verfijningen aan de behuizing en de driver de Micro op alle gebieden verbeterd. Een tweede versie met hogere prestaties (de Micro SE) en een hangende variant (Droplet) zijn toegevoegd aan de line-up, elk met de filosofie van het oorspronkelijke concept van Anthony.

Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum hebben ze een speciale Chrome editie van de Micro, Micro SE, Micro Droplet en Micro Droplet SE uitgebracht.

Elke Micro-omhulsing is zorgvuldig verchroomd voordat deze handmatig in hun hoofdkantoor in Lanark, Schotland wordt geassembleerd. Het resultaat is een zeer speciale luidspreker – tactiel, knap en prachtig luxueus.

De Chrome editie van de Gall Micro kost €259,00 incl. BTW en de Droplet €309,00.
De Micro SE versie € 309,00 en de Droplet € 369,00.

Verkooppunten van het merk gallo-acoustics