Luxman introduceert de D-07X, een geavanceerde digitale media speler die garant staat een uitstekende geluidskwaliteit. Aldus de fabrikant. De D-07X is voorzien van geavanceerde DAC-circuits. Er wordt ondersteuning geboden voor verschillende digitale formaten waaronder CD’s, SACD’s en de nieuwste high-resolution audioformaten.

De D-07X beschikt over hoogwaardige BD34301EKV DAC-chips van Rohm Co.,. in een dual monaural configuratie die zorgen voor een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Het apparaat ondersteunt PCM 768 kHz/32 bit en DSD 22,4 MHz, evenals het populaire high-quality MQA-formaat.

De D-07X is uitgerust met een zeer robuust LxDTM-i schijfmechanisme dat zorgt voor een stabiele signaal leesprestatie. De analoge uitgangscircuits van de D-07X zijn ontwikkeld met een nieuw I/V conversiesysteem en discrete buffercircuits die zorgen voor een diepe en heldere geluidsweergave.

De D-07X beschikt over uitgebreide connectiviteitsopties waaronder RCA en XLR analoge uitgangen, USB-, coaxiale en optische aansluitingen. Bovendien is de D-07X uitgerust met trigger input/output terminals voor het koppelen van afstandsbedieningssignalen tussen overeenkomstige Luxman-producten.

Met een shielded chassis structuur en interne demping tegen ongewenste trillingen biedt de D-07X een stabiele en schone stroomvoorziening. Het apparaat heeft ook een FL-display met een uitstekende zichtbaarheid en MQA-decoderingsstatusindicator.

Op zoek naar meer informatie over de Luxman D-07X? Op de productpagina lees je er alles over.

Verkooppunten van het merk luxman