De hifi-sector verwelkomt een nieuwe samenwerking. House of Music, een gevestigd distributeur in België, heeft recent de handen ineengeslagen met de Japanse audiofabrikant Teac. Ze nemen de distributie van Teac’s hoogwaardige producten in de Belux op zich. Daarnaast versterkt het bedrijf zijn radiosegment met het wereldwijd bekende Roberts Audio, passend binnen hun strategie om voor elke consument het ideale audioproduct te bieden.

De evolutie van Teac

TEAC, opgericht in 1953 in Japan, heeft zich wereldwijd een stevige reputatie verworven met zijn superieure audioproducten die geluid met uiterste precisie opnemen en weergeven. Het merk heeft een rijke historie, waaronder bijdragen aan opnames van belangrijke evenementen zoals de Olympische Spelen en films zoals Star Wars, alsook muziek van beroemdheden zoals Bruce Springsteen.

Een perfecte match

House of Music is verheugd om Teac aan zijn portfolio toe te voegen. Deze stap past perfect in de vernieuwde strategie van het bedrijf. De strategie richt zicht op het terugkeren naar muzikale roots en het aanbieden van kwaliteitsproducten voor elke consument. De samenwerking betekent niet alleen een uitbreiding van het assortiment, maar ook een versterking van de positie van House of Music in België en Luxemburg. Ze zijn klaar om volledige ondersteuning te bieden op het gebied van logistiek, klantenservice en marketing.

Deze samenwerking tussen House of Music en Teac belooft veel goeds voor audioliefhebbers in de Belux. Of je nu een professional bent of gewoon geniet van muziek in je woonkamer, de producten van Teac zullen ongetwijfeld je luisterervaring verrijken. Voor meer informatie kun je terecht op de websites van Teac en House of Music. Ontdek het volledige assortiment en laat je meevoeren door kwaliteit die Teac te bieden heeft.

Verkooppunten van het merk teac