Malika Plus, dat is de nieuwe vloerstaande luidspreker van het Italiaanse Audel. Trotse opvolger van de Malika mk 2. Met deze vernieuwing zouden de drivers nog beter geworden zijn dan bij zijn voorganger. Daarnaast is heel de luidspreker opgetrokken in een jasje van berkenhout. Uiterst fraai.

De Italianen kunnen niet alleen het EK winnen, maar ook luidsprekers creëren. Dat hadden ze al bewezen met de Malika mk 2. Zijn opvolger, de Malika Plus, zou nog beter zijn. Audel heeft hierbij de drivers onder handen genomen en de kwaliteit van de tweeter verhoogd.

“Audel Malika Plus… musical excellence from Italy!”

Daarnaast is er nog iets extra toegevoegd in vergelijking met zijn voorganger: de ‘New Curve Cone’. Dit is een woofer die ervoor zorgt dat je nog intenser kan genieten van de lage en middentonen. In totaal beschikt de Malika Plus dus over twee woofers die beide ondersteund worden door een basreflexopening aan de voorkant. Daarnaast heeft de Malika Plus een hoge gevoeligheid. Tot zelfs 92 dB bij vier Ohm. Hierdoor kan je de luidspreker dus perfect gebruiken met bijvoorbeeld buizenversterkers. Nieuwsgierig naar het design?

Het oog wil ook wat en dat is Audel zeker en vast niet vergeten. Zo is de hele behuizing gemaakt van berkenhout. Deze is verder nog eens verstevigd door de nieuwe IRS-technologie van Audel. Met dit ontwerp en de stralingskarakteristieken die ze veranderd hebben, is het doel om gehoorvermoeidheid tegen te gaan. Daarnaast zorgt de keuze van ontwerp ervoor dat je nog meer kan genieten van aangename klanken bij het afspelen van audio.

De Malika Plus komt in drie varianten: Ebony Black, Canaletto Walnut en Bruyère. Over de prijzen is nog niks gecommuniceerd, maar zodra we het weten, lees je het op onze nieuwswebsite. Wil je daar niets van missen? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Verkooppunten van het merk audel