Say hello to the Beoremote Halo van Bang & Olufsen. Dé afstandsbediening bij uitstek voor bijna al je apparaten van deze Deense audiofabrikant te bedienen. De Beoremote Halo is compatibel met alle Beolab-luidsprekers (dank maar aan de Beolab 90, Beolab 50, …) en heel wat multiroom-luidsprekers binnen hun portfolio. Goedkoop, dat is ie niet bepaald (750,- euro) maar enorm fraai, dat is hij zeker en vast wel.

“A remote control for accessing your music in your home without having to use your mobile device. Integrated with touch screen display. Simple and intuitive.”

Dit is in het kort waar de Beoremote Halo van Bang & Olufsen voor staat. De vorm, die is op het eerste zicht natuurlijk niet bepaald alledaags. Het unieke design lijkt dan ook op een soort van ring die op de één of andere wonderbaarlijke manier in de lucht lijkt te zweven. Leuk gedaan!

Je connecteert het volledige systeem simpelweg via bluetooth of wifi en je bent vertrokken voor urenlang muziekgenot. Van zodra je in de buurt komt van de Beoremote Halo, gaat het scherm automatisch aan zodat je als muziekliefhebber onmiddellijk jouw favoriete muziek of radiostation kan selecteren om te laten weerklinken in je luisterruimte of misschien zelfs door heel je huis.

Op het scherm vinden we vier knoppen terug die volledig instelbaar zijn naargelang de wensen van de eindgebruiker. Zo ben je bijvoorbeeld in de mogelijkheid om met maar 1 druk op de knop een radiozender of streamingdienst te starten.

De Bang & Olufsen Beoremote Halo heeft een stevig prijskaartje van 750,- euro maar laat je dat zeker niet ontmoedigen. Want geef toe, hoe gemakkelijk zou het zijn om jouw volledige high-end set te bedienen vanop 1 plek of met 1 afstandsbediening, zonder dat je eerst nog je smart device moet ontgrendelen?

De Beoremote Halo is verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen waaronder . Wil je graag te weten komen of deze afstandsbediening nu echt iets voor jou is? Breng dan gerust eens een bezoekje aan een dealer in jouw buurt, bekijk onderstaande video of surf naar de website van Bang & Olufsen. Ready to control your music?

Verkooppunten van het merk bang-olufsen