Bose, wie kent dit gerenommeerde merk nu niet? Je hebt er ongetwijfeld, bewust of onbewust, ooit al eens naar gekeken of geluisterd. Uit een video die onlangs was gelekt op hun Vimeo kanaal leek het te zijn alsof ze draadloze in-ears op de markt zouden brengen voorzien van noise cancelling, ongeveer vergelijkbaar met de AirPods Pro van Apple.

Bose QuietComfort EarbudsIn de video werden de in-ears voorgesteld als de QuietComfort Earbuds van Bose. Bellen en genieten van je favoriete muziek zou perfect mogelijk moeten worden dankzij een prima geluidskwaliteit. Ze zouden water- en zweetbestending zijn waardoor ze ideaal zijn voor de actieve sporters onder ons die onderweg gemotiveerd willen worden door het luisteren naar hun muziek.

Zou dit dus concurrentie worden voor de AirPods van Apple? Dat is op dit moment nog niet geheel duidelijk. De Bose QuietComfort Earbuds gaan 6 uur lang mee, iets langer dan de AirPods, en dankzij de oplaadcase mag je daar nog eens 12 uur extra aan toevoegen.

Bose QuietComfort EarbudsEerder kondigde Bose al aan bezig te zijn aan niet één maar wel twee gloednieuwe true wireless in-ears. Zou dit dus gaan over de QuietComfort Earbuds? Of worden hier deze nieuwe Earbuds nog eens extra aan toegevoegd?

Dat is op dit moment nog niet geheel duidelijk. Benieuwd waar dit naartoe gaat? Hou dan zeker eens een oogje in het zeil op de website van Bose of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van al het laatste nieuws binnen de audiovisuele sector.

Verkooppunten van het merk bose