M2Tech brengt hun nieuwste telg uit binnen de Rockstaries Series die naar eigen zeggen garant moet staan voor een hoog kwalitatieve geluidsweergave en dat verpakt in een compact en elegant ontwerp: ontmoet de Young MkIV. Een DA-converter, hoofdtelefoonversterker en voorversterker in één van de vierde generatie.

“The Young MkIV gives you total control of the music flowing from your sources to the amplifier and then to the speakers.”

Centraal bij dit model staan dan ook de schat aan ingangskanalen en uitgebreide bedieningsmogelijkheden. Volgens M2Tech heb je zo altijd de volledige controle over je audiosysteem, met het grootste vertrouwen dat de kwaliteit van het originele muziekmateriaal zonder enige vervorming of dergelijke op de luidsprekers wordt afgespeeld.

Of je bron nu een computer, een smartphone, een dvd-speler of een platenspeler is? De Young MkIV weet er wel raad mee. Het apparaat staat garant voor een helder en levendig analoog geluid, aldus de Italiaanse audiofabrikant.

De Young MkIV kan bediend worden met de draaiknop op het voorpaneel, met de afstandsbediening of met je Android smartphone (binnenkort komt er ook een variant voor iOS) waarmee je draadloos audio kan streamen.

Ben je nieuwsgierig naar de specificaties? Hieronder zetten we voor jullie de belangrijkste op een rijtje.

  • Sample frequenties: PCM 44.1 kHz tot 768kHz, DoP 64X tot 256X, Native DSD 64x tot 512x
  • PCM resolutie: 16 bits tot 32 bits
  • Signal-to-Noise verhouding: 122 dBA (single-ended and balanced)
  • THD+N: 0,0008 % @ 5 V (RMS) out balanced
  • Grootte: 20 x 20 x 5 cm
  • Gewicht: 2,5 kg

De M2Tech Young MkIV is ondertussen al leverbaar. Wil je graag nog meer ontdekken over dit leuke apparaat? Surf dan zeker eens naar de website van M2Tech voor alle details.

Verkooppunten van het merk m2tech