Ken jij al de Smart Amp 5.1 van Canton al? Het is een betaalbare surroundversterker die een vermogen kan leveren van in totaal 600 Watt. Het kan gebruikt worden als ‘lijm’ om traditionele passieve speakers en draadloze actieve speakers met elkaar te verbinden.

Je kan ook al direct aan de slag gaan met Chromecast en met het streamen via Spotify Connect. De verschillende HDMI-aansluitingen zijn compatibel met 4K (ondersteuning voor ARC ook mogelijk). Met de Canton Smart Amp 5.1 kan je high-end luidsprekers en draadloze luidsprekers aansturen en combineren in één groter geheel. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn voor thuisbioscoop systemen. Weg dus met kabels die door je ruimte lopen.

Er zijn zelfs 3 configureerbare in- en uitgangen beschikbaar die de flexibiliteit maximaliseren. Koppel op die manier dus simpelweg een actieve luidspreker of eindversterker.

Canton Smart Amp 5.1Het streamen van de muziek kan ook in een hoge kwaliteit gebeuren 24 bit en 96 kHz. De 3D ‘virtualizer’ zorgt voor een ruimtevullend geluid indien er twee luidsprekers aangesloten zijn. Nog een leuk voordeel is dat Canton Smart Amp 5.1 ook compatibel is met Dolby Atmos. Volgens de fabrikant zou het mogelijk moeten zijn om 6 traditionele passieve luidsprekers en 8 draadloze luidsprekers aan te sturen.

Op het moment van schrijven lazen wij een adviesprijs van 699,- euro. Het is dus een betaalbare surroundversterker die multifunctioneel ingezet kan worden. Wil je hier meer over weten over de Canton Smart Amp 5.1? Surf dan zeker eens naar de website van Canton.

Verkooppunten van het merk canton