Meridian Audio introduceert een nieuwe actieve drieweg inbouwluidspreker, maak kennis met de DSP730. Het model staat garant voor een muzikale hi-res geluidsweergave en dat allemaal verpakt in een compact design. Deze inbouwluidsprekers zijn ideaal om te plaatsen in kleine tot middelgrote ruimtes waarbij de nadruk vooral moet komen te liggen op de muzikale prestaties.

“Designed for easy and flexible installation the DSP730 delivers a maximum output of 115dB@1m and bass extension down to 38Hz.”

Net zoals de DSP750, maakt ook de DSP730 gebruik van een aangepaste beryllium-tweeter. Deze garandeert een hoogweergave tot maar liefst 40 kHz. Voor de laagweergave daarentegen zorgt de 160 millimeter (diameter) subwoofer dan weer. Krachtige bassen gegarandeerd dus!

De inbouwluidsprekers hebben drie klasse D versterkers aan boord die elk 100 Watt aan vermogen kunnen leveren voor de drivers. Aparte versterkers, al dan niet gemonteerd in rek, zijn dus alvast niet nodig om de DSP730 aan te sturen.

Benieuwd naar alle specificaties? Hieronder zetten we voor jullie de belangrijkste op een rijtje.

  • Maximale output: 115 dB@1m
  • Frequentiegebied: 38Hz – 40kHz
  • Class-M DSP engine & Dynamic Hi-Res amplifiers
  • Klasse D-versterkers: 100 Watt bij 8 Ohm (3x)

Zoals we jullie eerder al vermelden, was tijdens het ontwerpproces enorm belangrijk om de DSP730 zo compact mogelijk af te leveren en met zijn inbouwdiepte van 100 millimeter is Meridian Audio daar meer dan in geslaagd. Ideaal om deze dus op een mooie manier weg te werken in de muur.

Het is nog niet duidelijk wanneer de Meridian Audio DSP730 ook verkrijgbaar zal worden in de Benelux maar in afwachting daarvan kan je gerust al eens online wat meer ontdekken over deze drieweg inbouwluidspreker.

Verkooppunten van het merk meridian