Meet a new generation of earbuds, the Devialet Gemini True Wireless earbuds. Giving you the best of sound, in all its dimensions. Dat zijn de woorden van Devialet waarmee ze hun nieuwste earbuds introduceren. Waar je je mag aan verwachten? Een batterijduur van 24 uur, active noise cancelling, bluetooth 5.0, IPX4-certificering en ondersteuning van slimme spraakassistenten.

Devialet heeft de afgelopen jaren heel wat kennis en ervaring opgebouwd in het bouwen van o.a. bijvoorbeeld versterkers en luidsprekers, maar nu hebben ze die knowhow allemaal gebundeld in hun allereerste True Wireless in-ears.

“Transforming fifteen years of acoustics R&D and engineering into a portable design you can enjoy on the move.”

De geluidsweergave wordt volledig aangepast op basis van de vorm die jouw oor heeft. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door EAM, beter gekend als Ear Active Matching. Het is eigenlijk een afgeleide van SAM, Speaker Active Matching waarbij luidsprekers op een nauwkeurige manier afgestemd kunnen worden.

Ear Active Matching kan je vergelijken met een soort van algoritme dat de vorm van een oor kan analyseren en vervolgens op basis daarvan het signaal tot wel 10.000 maal per keer kan aanpassen. Zo staan de Gemini earbuds van Devialet garant voor een muzikale weergave die ervoor zorgt dat je meegesleept wordt tijdens het luisteren naar jouw favoriete muziek.

Deze luxueuze in-ears van Devialet zijn binnenkort verkrijgbaar voor een adviesprijs van 299,- euro. Momenteel wordt het zelfs al mogelijk gemaakt om online je pre-order alvast te reserveren.

Benieuwd of de Gemini True Wireless earbuds iets voor jou zijn? De website van de Devialet is your way to go!

Verkooppunten van het merk devialet