Condensatoren, je hebt ze in heel wat verschillende soorten, maten, vormen, groottes, … Maar wat is het nu eigenlijk precies? Een condensator is niet meer of niets minder dan gewoon een elektronisch onderdeel dat gebouwd is om een elektrische lading vast te houden. De basis is telkens hetzelfde: houd twee geleiders gescheiden van elkaar door het plaatsen van een isolatiemateriaal, verrassend eenvoudig toch?

De condensatoren die je in alle producten van Wilson Audio terug vindt zijn hoogstwaarschijnlijk gemaakt door Reliable Capacitors. Ze werken al meer dan 30 jaar met elkaar samen, ongetwijfeld is audiomerk Wilson Audio dan ook meer dan alleen fan van deze hoog kwalitatieve componenten.

Door het succes van hun langdurige en duurzame samenwerking heeft Wilson Audio dan ook besloten om het bedrijf over te nemen. Dat wil dus zeggen dat ze vanaf nu binnenshuis handgemaakte condensatoren kunnen ontwerpen om te gebruiken in hun hoog kwalitatieve producten.

De ontwerpers van Wilson Audio hebben inmiddels het volledige productieproces al onder de loep genomen om het vervolgens verder te optimaliseren. Hierbij zullen ze, naar de toekomst toe, zich vooral focussen op de AudioCapX-condensatoren die speciaal voor hen ontwikkeld waren.

Wil je graag meer weten over Wilson Audio of Reliable Capacitors? Breng dan zeker eens een bezoekje aan hun respectievelijke websites.

Verkooppunten van het merk wilson-audio