Leuk nieuws voor Mika, distributeur van audioapparatuur, want recentelijk zijn ze dealer geworden van het gerenommeerde merk Mission. In hun uitgebreide portfolio zaten al ‘kleppers’ zoals Wharfedale, Denon, Audiolab, Pro-Ject, … om er maar enkele te noemen. Maar nu mag aan dit lijstje worden toegevoegd: het Engelse luidsprekermerk Mission.

Al sinds de oprichting in 1977 in Huntingdon (Cambridgeshire), heeft Mission een reputatie van wereldklasse opgebouwd op het gebied van geavanceerd audio-ontwerp. Uiteraard met een volledig engineering-gestuurde benadering van productontwikkeling die heeft geresulteerd in enkele van de meest populaire en iconische luidsprekers die ooit zijn ontworpen.

Mission

De drie ‘elementen’ die de luidsprekers van Mission erg typeren? Allereerst worden in de kasten en drive units innovatieve materialen gebruikt met een kenmerkend, modern uiterlijk. Als tweede? Het geluid wordt ten alle tijde snel én gedetailleerd geproduceerd wat zorgt voor een meeslepende ervaring. Last but not least: de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding om het helemaal ‘af’ te maken. Niet alleen op vlak van klank maar ook op vlak van gebruikte materialen.

“Mission is a hifi speaker manufacturer and through an engineering-led approach to product development, is an industry leader in loudspeaker reproduction.”

Lees ook


Mission ZX-serieBritse luidsprekerfabrikant Mission introduceert hun nieuwe ZX-luidsprekerlijn

 


 

Zowel internationaal als nationaal ‘oogst’ Mission veel lof. Getuige daarvan zijn ongetwijfeld de talloze awards. Ook in de Benelux kreeg Mission in het recente verleden veel waardering. Ondanks het enorme aanbod van luidsprekers is Mission aan een come-back bezig! Aldus Mika.

Zelf zijn ze dan natuurlijk ook enorm blij dat ze eindelijk door kunnen gaan pakken met Mission. Wat natuurlijk niet mocht ontbreken? Een bijhorende website waarin hun ‘mission’, portfolio, … op een leuke manier wordt voorgesteld. Nieuwsgierig geworden? Surf dan zeker eens naar missionhifi.nl en ontdek al het leuks dat dit gekende merk jou te bieden heeft.

Verkooppunten van het merk mission