Het is 50 x 43 x 15 cm groot, weegt zo’n 16,2 kilogram en is in de mogelijkheid om Blu-ray’s af te spelen in Ultra HD. Wat het is? Inderdaad: de PD-6 Blu-rayspeler van Pannde. Misschien een iets minder bekend merk, maar daarom zeker niet minderwaardig. Dit model betreft een Ultra HD Blu-rayspeler van een hoge klasse. Er zijn twee HDMI uitgangen beschikbaar en er wordt ondersteuning geboden voor zowel HDR10 als Dolby Vision. 

4K Ultra HD Blu-ray discs afspelen op dit (top)model? De PD-6 weet er wel weg mee. Zoals je waarschijnlijk al kon raden kan deze Blu-ray speler overweg met 4K content. Deze laatste kan overigens ook ‘aangeleverd’ worden vanaf het netwerk of via een USB-geheugen. Er is een USB 2.0 en USB 3.0 poort aanwezig. Respectievelijk op de voor- en achterzijde. Formaten zoals Dolby Atmos, DTS:X, HDR, 3D Blu-ray, DVD of CD zijn de PD-6 van Pannde niet onbekend.

Pannde PD-6

Lees ook


Panasonic DP-UB9000Review Panasonic DP-UB9000: Volwassen 4K UHD Blu-ray-speler

 


 

Er wordt met name gebruik gemaakt van de MediaTek MT8581 processor dat synoniem staat aan een, naar eigen zeggen, ‘highly integrated multi-media system-on-chip’. Perfect voor 4K UHD-weergave en upscaling.

“The improved resolution, refined contrast, greater brightness and enhanced color create stunning videos with unparalleled clarity and detail.”

Verder beschikt dit exemplaar nog over twee onafhankelijke lineaire stroomcircuits, gescheiden voor audio en video. Inclusief een hoogwaardige ESS ES9038PRO DAC, twee analoge XLR uitgangen, een hoogwaardige ‘disc loader’ van Sony, twee RCA-uitgangen, … En dat allemaal verpakt in een premium behuizing.

Bovendien komt de PD-6 van Pannde zelfs met een handige applicatie waarmee het toestel bediend kan worden. Zowel via Android als iOS. Uiteraard kan je ook rekenen op de afstandsbediening.

Maar natuurlijk zijn er nog heel wat andere integraties mogelijk en andere functionaliteiten beschikbaar. Nieuwsgierig naar alle verdere details? Je ontdekt er hier alles over.

Het is nog niet duidelijk wanneer de PD-6 van Pannde zijn intrede zal maken in de Benelux. Ook de adviesprijs is niet gekend met we verwachten dat een belangstellende wel mag rekenen op een adviesprijs van 4 cijfers.