Voor het vierde jaar op rij zijn de nieuwe OLED-Televisies van Philips TV bekroond met een EISA Award. De Philips OLED805 TV werd door de juryleden/journalisten van EISA met de ‘Best Buy OLED Award’ voorzien. De ‘Home Theatre TV of the Year’-Award werd uitgereikt voor de nieuwe Philips OLED+935 TV.

Sinds de begindagen van Philips TV is OLED-technologie een van de belangrijkste pijlers. Gecombineerd met de krachtige P5-processor en de exclusieve Ambilight-technologie zorgt dit voor een ongekend resultaat. Philips TV zet continu een hogere standaard neer wat betreft de beeld- en geluidskwaliteit van de OLED-tv’s in het premium segment, en heeft hier de afgelopen jaren verschillende awards mee gewonnen. De prestigieuze EISA awards spannen echter de kroon, en daarom is Philips TV trots te kunnen zeggen dat ze voor het vierde jaar op rij een ‘Best Buy OLED Award’, en voor het derde jaar op rij een ‘Home Theatre TV Award’ hebben gewonnen.

EISA Awards

Het jurypanel van EISA (Expert Imaging & Sound Association) bestaat uit technische specialisten van 55 toonaangevende tijdschrijften uit 29 verschillende landen. Al bijna 40 jaar lang selecteren zij de allerbeste en meest innovatieve audio- en beeldproducten.

Philips OLED805 – Best Buy OLED TV Award

De jury bekroonde de 55-inch OLED805 met de ‘Best Buy OLED TV Award’, en zegt hierover: “In deze tv zie je zowel evolutie als revolutie terug. De nieuwe midden-segment OLED-tv neemt de Android smart features en universele HDR-support van zijn voorganger over, maar debuteert met een uitgebreid geüpgradede beeldprocessor. Het resultaat is een 4K HDR-display die tot het uiterste gaat, en het beste gebruikt van schijf en digitale bronnen. De AI-gebaseerde verbeteringen aan de P5-processor zorgen voor een boost aan scherpte, kleur levendigheid, en helderheid. Het is een briljante tv voor een aantrekkelijke prijs.”

Philips OLED+935 – Home Theatre TV of the Year Award

Over de 65 inch OLED+935, bekroond met de ‘Home Theatre TV of the Year Award’ zegt de jury: “Superieur geluid en adembenemend beeld sluiten op elkaar aan in deze premium 4K OLED-tv. Het geluid van de OLED+936 komt uit de innovatieve geintegreerde 3.1.2 speaker, ontwikkeld door audiogigant Bowers & Wilkins, waar Philips TV een partnership mee heeft. Vierzijdig Ambilight draagt bij aan een nog intensere ervaring, en biedt een ware biosoopervaring”.

De OLED805 is nu beschikbaar in 55 en 65 inch. De Philips OLED+935 wordt officieel op 1 september geintroduceerd, en is in september verkrijgbaar in 55 en 65 inch. Vanaf oktober zal dit model ook in 48 inch verkrijgbaar zijn.

Verkooppunten van het merk philips