TP Vision heeft weer eens bewezen dat een Europees ontwerp en vakmanschap de sleutel zijn tot het succes van Philips TV & Sound producten. Het ontwerpteam, gevestigd in Amsterdam, heeft maar liefst vier prestigieuze iF Design Awards ontvangen voor hun nieuwste creaties.

De iF Awards, die al 70 jaar worden uitgereikt, staan wereldwijd bekend als één van de meest prestigieuze designprijzen. Dit jaar werden meer dan 10.800 inzendingen beoordeeld uit bijna 72 landen. De winnaars worden geselecteerd op basis van criteria zoals innovatie, ontwerpkwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid.

De trots van Philips TV & Audio, de nieuwe OLED+ Ambilight TV’s uit de 2024 range, hebben de felbegeerde iF Design Awards gewonnen. Zowel de OLED+959 Ambilight TV als de premium OLED+909 Ambilight TV, ontwikkeld in samenwerking met de audio-experts van Bowers & Wilkins, werden geprezen om hun verbluffende ontwerp en uitmuntende prestaties.

Maar daar stopt het niet. Ook de ultra-compacte soundbar, de Philips B6309 en de Philips A5608 open-ear sportkoptelefoon werden bekroond met iF Design Awards. Daardoor komt het totaal aantal prijzen voor Philips op vier.

Het succes van deze producten is te danken aan het toegewijde Europese ontwerpteam in Amsterdam. Ze zijn erin geslaagd om producten te creëren die perfect passen bij de Europese markt én smaak. Door hun voortdurende streven naar innovatie en vakmanschap hebben ze opnieuw bewezen dat Philips synoniem staat voor kwaliteit, elegantie en design.

Met deze indrukwekkende prestatie verstevigt TP Vision zijn positie als een toonaangevende speler op het gebied van televisie- en audiotechnologie, waarbij ze de lat steeds hoger leggen voor de concurrentie. Benieuwd naar alle verschillende modellen?

Philips OLED+959 Ambilight TV

Philips TV & Audio iF Design Awards 2024Een waar vlaggenschip met een ingetogen ontwerp. Voorzien van duurzame grijze wollen, gemêleerde Kvadrat akoestische stof, o.a. zichtbaar op de speakers. Dezelfde stof is doorgevoerd aan de zijkanten en bovenkanten van het OLED-paneel.

De stof verbergt een Bowers & Wilkins geluidssysteem met drie speakers aan de voorkant, luidsprekers aan de zijkanten en twee Dolby Atmos speakers bovenop. Aan de achterkant van het toestel is verder een zichtbare subwoofer gemonteerd. De aluminium vloerstandaard heeft een matte afwerking die past bij de huidige trends binnen de huishoudtechnologie. De bijbehorende afstandsbediening biedt draadloos opladen.

De OLED+959 is daarnaast de eerste televisie die beschikt over de nieuwe Ambilight Plus technologie. In september komt deze beschikbaar op de Nederlandse en Belgische markt.

Philips OLED+909 Ambilight TV

Deze telg bouwt voort op het succes van eerdere Philips Ambilight TV’s met een subtiel geïntegreerd geluid van Bowers & Wilkins. Het 4-zijdige Ambilight-systeem (waarbij sfeervol licht op de muur wordt geprojecteerd) blijft optimaal zichtbaar door de uiterst compacte afmetingen.

De set is voorzien van donkere gemêleerde Kvadrat akoestische stof – gemaakt van duurzame wol. De subwoofer luidspreker is zichtbaar op de achterkant van het paneel. De voet van de premium Ambilight TV maakt gebruik van recyclebaar aluminium. De bijhorende afstandsbediening wordt geleverd met draadloos opladen. De prijswinnende OLED+909 Ambilight TV is vanaf deze zomer in de winkels te vinden.

Philips B6309 ultra compacte soundbar

Philips TV & Audio iF Design Awards 2024Deze kleine soundbar staat naar eigen zeggen garant voor een groots geluid. Het komt tegemoet aan de vraag van consumenten naar een verbeterd TV-geluid, inclusief een discreet en ingetogen productontwerp.

Naast de soundbar is ook de krachtige draadloze subwoofer klein qua formaat. Het exemplaar kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Vanaf eind maart 2024 ligt deze compacte soundbar in de winkel

Philips A5608

Philips TV & Audio iF Design Awards 2024De open-ear hoofdtelefoon is onderdeel van de Philips GO-Series sportkoptelefoon-range. Dit product met boneconduction-technologie zorgt voor een comfortabele en veilige open-ear pasvorm tijdens buitensporten.

Verkooppunten van het merk philips