Poulissen Audio Video Center laat weten dat ze hun fraaie Bang & Olufsen showroom gaan verbouwen (vanaf midden mei tot eind juni 2023). Het interieur zal gemoderniseerd worden en er komt een verbeterde indeling. Dit alles is bedoeld om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn in de toekomst.

Tijdens de verbouwing blijft de winkel gewoon open en zullen klanten op de gebruikelijke manier worden geholpen. Daarnaast kunnen klanten tijdens de verbouwingsperiode profiteren van aantrekkelijke kortingen op diverse showroommodellen van Bang & Olufsen en andere merken.

Op Facebook en Instagram zal regelmatig gecommuniceerd worden over de voortgang van de werkzaamheden. Op die manier blijven klanten op de hoogte van alle ontwikkelingen.

“In verband met deze verbouwing zal vanaf vandaag een verbouwingsuitverkoop starten. In de komende periode kunt u dan ook profiteren van zeer aantrekkelijke kortingen op diverse showroommodellen van onder andere Bang & Olufsen. Een uitgelezen kans dus om een mooie geluidsoplossing in huis te halen of uw audio/video-apparatuur uit te breiden voor een zeer aantrekkelijke prijs.”

De vernieuwde winkel wordt naar verwachting heropend in juli 2023. Bang & Olufsen kijkt er naar uit om klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn in de vernieuwde showroom. Mis de uitverkoop niet en profiteer van de zeer aantrekkelijke aanbiedingen op showroommodellen.

Afspraak in de Schoenmakersstraat 19, 6041 EX Roermond.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen