De CD 60 van Marantz. Dit betreft een premium CD-speler waarbij een modern ontwerp centraal staat (op vlak van design/uiterlijk). Als we kijken naar het audio-gedeelte, wordt deze moderne vormgeving gecombineerd met een naar eigen zeggen uitstekend geluid. Het exemplaar is gebouwd met materialen van hoge kwaliteit. Daarna is het zorgvuldig afgestemd door de Sound Master. Op die manier word jij als luisteraar geïnspireerd. Tevens kan jij de muziek van jouw geliefkoosde cd-collectie (her)ontdekken.

Wat vooral uniek is aan de CD 60? Ongetwijfeld het architectonische ontwerp dat gecombineerd wordt met hoogwaardige materialen. Dankzij een intuïtieve bediening is het nog aangenamer luisteren. Qua ontwerpfilosofie sluiten ze perfect aan bij alle andere Marantz-versterkers zoals onder andere de MODEL 40n en MODEL 30. Niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog.

 

Ten opzichte van vorige modellen is het klankbeeld nog beter. Hoe dit gerealiseerd is? Met het geoptimaliseerde HDAM-Circuit. Door de onderdelen symmetrisch op het audiobord te plaatsen, en dus een directer signaalpad te creëren, is het circuit geoptimaliseerd. Dit brengt jou als muziekliefhebber/audiofiel een stapje dichter bij de artiest/het muziekstuk.

De Marantz CD 60 is uitgerust met een high-current power supply. Binnenin de voeding is er gebruik gemaakt van enorme condensatoren. Deze zorgen voor een betere voltagestabiliteit en minder ruis tijdens luistersessies. Om dit te bereiken, zijn snelle, hoogvoltage Schottky-diodes, opslagcondensatoren met een hoger voltage geïntegreerd.

De CD 60 kan veel verschillende bestandsformaten afspelen. Hij speelt moeiteloos MP3, WMA, AA-C, WAV, FLAC, HD, ALAC, AIFF (maximaal 192 kHz/24 bits) en DSD (maximaal 5,6 MHz) af vanaf een aangesloten USB-opslagapparaat.

Hoge resolutie audio afspelen, al dan niet vanaf USB-bronnen? Dat is één van de vele kwaliteiten die de CD 60 rijk is. De CD 60 van Marantz heeft een adviesprijs van 1.000 euro. Als belangstellende heb je de keuze tussen twee uitvoeringen: zwart of zilver/goud.

Verkooppunten van het merk marantz