Reference Sounds had ons eerder al een primeur vrij gegeven op de XFI Audioshow 2019 (dat kon je trouwens al zien in deze video). Ook zij zullen dit jaar weer aanwezig zijn op de New Music High End Audio Show 2019 in Brussel.

Reference Sounds wilt altijd gaan voor de ultieme muziek beleving, volgens Michael – eigenaar van Reference Sounds – weerspiegelt zijn passie voor perfectie in alles wat hij doet. De New Music High End Audio show is voor hun altijd al wat speciaal geweest, daarom dat ze er dit jaar iets extra speciaals van willen maken. Ze maken dit jaar een combinatie van Reference Sounds aller fraaiste producten samengesmeed tot een werkelijk uniek audio systeem.

Zo gaan ze Wilson Audio ALEXX luidsprekers flankeren door twee Wilson Audio THOR’s HAMMER subwoofers, op deze manier zal de ruimte gevuld worden met een full range dynamiek zoals alleen Wilson Audio dat kan.

Daarnaast worden ook de allerkleinste details en nuances ontrafeld door de Dan D’Agostino Momentum HD voorversterker. Zo kan je op de audiowhow in Brussel de Dan D’Agostino RELENTLESS Mono Eindversterkers bewonderen. Ze wegen maarliefst 250 kg per stuk en met een vermogen van 1500 Watt (impedantie 8 Ohm) zijn ze een echt kunststuk. Reference Sounds belooft dat je geen spijt zal hebben van je bezoek.

“Je moet ervaren om het te geloven. Wij zijn er nu al zeker van u deze ervaring niet snel meer zal vergeten.”

Dan D’Agostino RELENTLESS Mono Eindversterkers

De New Music High End Audio Show gaat door op zaterdag 30 november en zondag 1 december 2019 in het Mariot Courtyard Hôtel Courtyard te Brussel. Reference Sounds is te vinden in Athens 2.