De lancering van Astell&Kern’s USB-C Dual DAC Cable is nog maar net achter de rug of het is alweer tijd voor een spiksplinternieuwe telg: ontdek de A&futura SE180. Ondertussen al het derde product in de A&Futura productserie die de innovatie-trend voor Astell & Kern-producten verder zet. Natuurlijk samen met de compromisloze geluidskwaliteit waar het gerenommeerde audiomerk om bekend staat.

Astell&Kern pakt tijdens een onthutsende video uit met de slogan ‘Shape Your Sound’. Benieuwd naar het volledige filmpje? Je ontdekt het hieronder, zeker en vast de moeite waard om eens te bekijken.

Lees ook


Astell&Kern USB-C Dual DAC CableAstell&Kern lanceert USB-C Dual DAC Cable

 


“With the SE180, users can “Shape Your Sound” to best match the headphones and genre of music you are listening to through the use of Interchangeable sound modules.”

Als dat niet handig is? De multifunctionele A&futura SE180 van Astell&Kern is voorzien van bluetooth 5.0 (ondersteuning voor aptX HD en LDAC), een bluetooth DAC-optie, verschillende hoofdtelefoonaansluitingen (3,5 mm, 2,5 mm, 4,4 mm), een nieuwe navigatiebalk, AK File Drop voor draadloze bestandsoverdracht, een full HD-touchscreen én als kers op de muzikale taart: MQA-ondersteuning. Wat een plaatje!

Verkooppunten van het merk astell-kern