Maak kennis met de SRS-XG500, SRS-XP700 en SRS-XP500. Het ‘typenummer’ zal je waarschijnlijk niet zoveel zeggen maar het zijn alle drie gloednieuwe luidsprekers die passen binnen de X-Serie van Sony. Ontworpen om altijd en overal te genieten van muziek. Ze passen bij iedere gelegenheid en zijn zo perfect om een krachtig en ruimte vullend geluid te produceren. Net zoals we dat gewoon zijn van Sony’s belevingsproducten.

De speakers zijn voorzien van de innovatieve X-Balanced Speaker Units. Dankzij o.a. het niet-cirkelvormige diafragma wordt er meer geluidsdruk geleverd en minder geluidsvervorming door de ruimte van de luidsprekers te maximaliseren. Klaar om te genieten van een rijker en helderder geluid?

Een krachtige en kristalheldere partysound inbegrepen. De XP700 heeft drie zeer efficiënte tweeters aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Deze zorgen samen voor een omnidirectioneel partygeluid met een diepe, krachtige bas en uitzonderlijke helderheid.

Het XP500 en XG500 model hebben beide slechts twee tweeters aan de voorzijde die ook, net zoals de XP700, een krachtig partygeluid realiseren. De XG500 heeft bovendien passieve radiatoren die geoptimaliseerd zijn om een helder basgeluid weer te geven. Het resultaat van dit alles? Een prachtig geluid, ideaal om te delen.

Naast de MEGA BASS-functie – wat zorgt voor een diep en krachtig basgeluid – beschikken de speakers uit de X-Serie over LIVE SOUND. Deze modus geeft ieder feest een driedimensionale geluidservaring, alsof men op een live concert of festival zou zijn. Benieuwd naar het design?

Zowel de SRS-XP700, SRS-XP500 als de SRS-XG500 zullen verkrijgbaar worden vanaf juni dit jaar. De verschillende speakers worden leverbaar voor een adviesprijs van respectievelijk 500, 350 en 420 euro.

Verkooppunten van het merk sony