De beleving van goed geluid? Dat brengt ongetwijfeld ‘iets magisch’. Dat staat als een paal boven water. Ook dát weten ze bij importeur Reference Sounds. Daarom dat ze bijvoorbeeld eerder dit jaar op de proppen kwamen met hun excellente Experience Center waarbij alles in het werk werd gesteld om die betoverende beleving en fantastische producten te presenteren in hun meest ultieme vorm. Welcome to Reference Sounds Experience Center!

Dit staat bovendien synoniem aan een ‘fraai paradijs’ voor de liefhebber van High-End Audio. Waar de kracht van superieure muziek- en filmweergave samenvloeit met akoestiek en interieur. Een beleving die ze heel graag met jou willen delen.

‘Showtime’ moeten ze gedacht hebben bij Reference Sounds want zowel in november als december openen ze hun deuren voor een aantal speciale luisterdagen waarin telkens een andere combinatie van hun prachtige merken centraal zal staan.

Showtime sessie 1

Op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 november wordt de hoofdrol vertolkt door Audio Research. ‘Tegenspelers’ van dienst zijn o.a. Wilson Audio en Revel, niet te missen. Het belooft een zeer bijzondere set te worden met de magische buizenversterkers van Wilson Audio, gecombineerd met Revel en natuurlijk Transparent Cable. Een ‘match made in heaven’. Naast de heerlijke muziek die er gespeeld zal worden en de showroom die vol zal staan met High End pareltjes, zal de techniek achter hun producten uit de doeken gedaan worden. Als kers op de ‘muzikale taart’ zal de nieuwe Audio Research I/50 geïntroduceerd worden.

Deze eerste sessie zal plaatsvinden op volgende momenten:

  • Donderdag 4 november: 13u – 18u
  • Vrijdag 5 november: 11u – 17u
  • Zaterdag 6 november: 11u – 17u

Lees ook


Reference Sounds Experience CenterHet Experience Center van Reference Sounds: coming closer

 


 

Showtime sessie 2

De tweede reeks van luistersessies zal plaatsvinden op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 november. Tijdens deze dagen zal Mark Levinson gepresenteerd worden met speakers van JBL en Revel. Zo zal er, als alles volgens plan verloopt, in de grote High End ruimte gedraaid worden met de Mark Levinson No 5206 voorvesterker, een set Mark Levinson No 5302 eindversterkers in Bridge Mono Mode en de fenomenale JBL K2-S9900 luidsprekers. Uitkijken naar deze dynamisch set! Aldus Reference Sounds.

Reference Sounds Experience Center Showtime

Tegelijkertijd zullen de Be modellen van zustermerk Revel in de ‘spotlight’ worden gezet. Je zal o.a. meer ontdekken over de wetenschap en unieke ontwikkel procedure achter deze mooie speakers die naar eigen zeggen een prachtige en heel natuurlijke match vormen met de pure en precieze klank van Mark Levinson.

Deze tweede sessie zal plaatsvinden op volgende momenten:

  • Donderdag 18 november: 13u – 18u
  • Vrijdag 19 november: 11u – 17u
  • Zaterdag 20 november: 11u – 17u

Showtime sessie 3

Krijg jij, net zoals ons, hier niet genoeg van? Maak dan je ‘borst al maar nat’ want op donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 december zal er ‘fameus’ uitgepakt worden. Dit zal gedaan worden met een magistrale combinatie die gepaard gaat met Dan D’Agostino en Wilson Audio. Het resultaat? Een autoriteit en energie die je vastgrijpt en niet meer loslaat. Samen met Transparent Cable ontstaat er een synergie die gewoonweg helemaal klopt. Van begin tot eind.

Deze derde sessie zal plaatsvinden op volgende momenten:

  • Donderdag 9 december: 13u – 18u
  • Vrijdag 10 december: 11u – 17u
  • Zaterdag 11 december: 11u – 17u

Wil jij dit niet missen? Meld je dan aan via deze link. Ready for showtime @ Reference Sounds Experience Center?

Kan je niet wachten en wil je in tussentijd al wat verder kennis maken met het Experience Center? Surf dan zeker eens naar de website van Reference Sounds of nog beter: bekijk deze leuke introductievideo en laat je verassen.

Verkooppunten van het merk wilson-audio