SME’s eerste volledig geïntegreerde draaitafel is voorzien van een magnesium toonarm, een element en ingebouwde phono-versterker. Deze complete draaitafel stemt alle gebruikte componenten en onderdelen op elkaar af, waardoor er synergie wordt bereikt. De draaitafel heeft zijn naam ‘Synergy’ dan ook niet gestolen.

De nieuwe Synergy-draaitafel van het MKB biedt een complete alles-in-een oplossing. Voor £ 14,950 (prijzen in euro’s nog niet bekend) is deze speler niet licht voor de portemonnee, maar je krijgt wel een gloednieuw platenspelerontwerp in combinatie met de serie IV-toonarm van het bedrijf, Ortofon’s ‘exclusieve serie’ MC Windfield Ti-cartridge, een phono-stage ontworpen door Nagra en interne bedrading door Crystal Cable.

Het chassis heeft vier geïsoleerde en verstelbare poten die met een opgehangen subchassis zijn gekoppeld. De aluminium legering weegt maar liefst 4,6 kg.

Alle besturingsschakelingen en de voeding van de draaitafel zijn in een externe behuizing geplaatst om ze geïsoleerd te houden van de hoofdeenheid van de draaitafel. U krijgt snelheidsopties van 33,3, 45 en 78 rpm, plus aanpassing van de fijne spoed.

De SME Synergy zal in september op de markt verschijnen.

Verkooppunten van het merk sme