Als onderdeel van hun voortdurende ‘muzikale’ toewijding, begint Spotify aan een ingrijpende uitbreiding. Daarmee breidt ‘s werelds populairste abonnementsservice voor audiostreaming uit naar maar liefst 80+ verschillende markten. Internationaal muziekgenot verzekerd!

“These 80+ markets represent more than 1 billion people—potential Spotify listeners who have yet to tap into the power of our platform.”

Spotify

De bestaande en tevens rijkgevulde muziekculturen in elk van de marktsegmenten zullen nu eindelijk ook het wereldwijde publiek van de gekende streamingdienst kunnen bereiken. Aldus Spotify.

Met de introductie hiervan zullen ze ongeveer meer dan een miljard mensen bereiken in 80+ verschillende markten verspreidt over heel de wereld. Bovendien worden er in totaal 36 talen toegevoegd aan hun online muziekplatform. Handig toch?

Onze toewijding aan internationale artiesten en luisteraars is niet aflatend. Door nauw samen te werken met lokale makers en partners, bieden ze verder een muziekervaring die voldoet aan de unieke behoeften van bijna elk individu. Zo klinkt het bij het Zweedse Spotfy.

Lees ook


Spotify verfijnt nóg verder hun aanbevelingenalgoritmeSpotify

 


 

Wil je graag nog meer ontdekken over deze leuke uitbreiding van Spotify? Je leest er hier alles.