NAD, de gekende audiofabrikant die ondertussen wereldwijd naam en faam heeft opgebouwd, komt op de proppen met een USB DSD uitbreidingsmodule. Deze behoort toe aan het Modular Design Construction (MDC) portfolio van het bedrijf en biedt ondersteuning voor zowel PCM als DSD muzieksignalen. Respectievelijk in 24 bits bij 192 kHz en in DSD tot DSD256.

NAD MDC USB DSDHiermee voegt NAD een extra module toe voor hun 6 meest populaire stereo versterkers van het moment: de M33, M32, M12, C 388, C 368 en C 658. De ondersteuning voor die laatste wordt trouwens verwacht in april 2021. Met deze nieuwe module ben je als eindgebruiker dus in de mogelijkheid om te genieten van je favoriete muziek in hoge resolutie. Muziek afspelen vanaf je computer op je favoriete NAD-versterker? De NAD USB DSD got you covered!

Met NAD’s Modular Design Construction (MDC) kan het toevoegen van de nieuwste geavanceerde technologie zo eenvoudig zijn als een software-upgrade en het toevoegen van een nieuwe module aan jouw stereoversterker. Aldus NAD.

Lees ook


NAD presenteert robuuste en veelzijdige CI 16-60 DSP versterkerNAD CI 16-60 DSP

 


 

De MDC USB DSD-module werkt op basis van een asynchrone USB-verbinding samen met een computer. Hierdoor wordt de interne DAC van je computer overbrugd die meestal van een iets mindere kwaliteit is. Wil je dus echt het onderste uiterste uit de ‘muzikale kan’ halen als je muziek afspeelt vanaf je computer op de NAD M33, M32, M12, C 388, C 368 of C 658?

Met de MDC USB DSD zit je helemaal goed! Meer weten over wat deze uitbreidingsmodule nog kan betekenen voor jouw NAD-versterker? Je ontdekt er hier over.

Verkooppunten van het merk nad