Audiofabrikant Triangle biedt vanaf nu een nieuwe afwerking aan voor 5 van hun producten uit de Esprit EZ luidspreker lijn. Triangle wilt het muzikale gehalte bij elke luidspreker (die ze op de markt brengen) altijd hoog houden door alleen maar gebruik te maken van hoogwaardige materialen. En bij hun luidsprekers uit de Esprit EZ line up is dat niet anders.

De Triangle Australe ez, Antal ez, Comète ez, Titus ez en Voce ez zijn vanaf nu allemaal beschikbaar in een aantrekkelijke en verfijnde afwerking gemaakt uit esdoornhout. Het merk heeft ook erg gelet op de details, door de natuurlijke coating van satijn wordt er voor gezorgd dat de houtnerf zorgt de finishing touch.

Triangle Esprit ez

Deze nieuwe afwerking van esdoornhout vervangt hun eerdere walnoot-vinyl afwerking. Het nieuwe design is er naar eigen zeggen vooral gekomen dankzij hun vakmanschap en oog voor detail. Met hun 40 jaar lange ervaring willen ze iedere muziekliefhebber een onvergetelijke ervaring bieden waarbij zelfs maar de kleine details in een muziekstuk te horen zijn.

Hoogst opmerkelijk is hierbij ook de prijs. De nieuwe afwerking is beschikbaar voor dezelfde prijs als de zwarte of witte afwerking. Wij ontvingen ook prijzen voor de 5 producten uit het Triangle Esprit EZ gamma.

  • Australe ez: 3.490 €
  • Antal ez: 2.190 €
  • Comète ez: 1.149 €
  • Titus ez: 790 €
  • Voce ez: 549 €

Triangle voegt er wel aan toe dat dit adviesprijzen zijn inclusief BTW per paar (behalve voor de Voce ez). Voor meer informatie over de nieuwe esdoorn afwerking kan je een kijkje nemen op de website van Triangle.