Voor TRIANGLE HI-FI zal 2021 ongetwijfeld de ‘muzikale geschiedenisboeken’ ingaan als het jaar waarin ze vol trots hun 40-jarig jubileum mochten vieren. Hoe deze gerenommeerde Franse audiofabrikant dat het liefst doet? Uiteraard met de introductie van weer twee nieuwe, leuke en sfeervolle belevingsproducten. Maak kennis met de Antal en Comète speaker.

40 jaar werk, knowhow en traditioneel vakmanschap. Samengevat: passie, dat is drijvende kracht achter TRIANGLE. Met veel vreugde stelt het audiomerk jullie dan ook voor aan hun twee nieuwste exemplaren binnen hun 40th Anniversary-portfolio.

“Antal and Comète are two emblematic models of the brand. They reflect the philosophy of the company: making sound accessible to the widest variety of customers possible through simple processes designed to foster emotion.”

Antal en Comète zijn naar eigen zeggen twee iconische modellen die overduidelijk de filosofie van het bedrijf weerspiegelen: geluid, in zal zijn verschillende vormen (muziek, film, …), zo toegankelijk mogelijk maken voor een zo breed mogelijk publiek. Het eindresultaat? Een nog intensere audiobeleving in eigen huis, aldus TRIANGLE HI-FI.

Lees ook


TRIANGLE BOREAHet BOREA portfolio van TRIANGLE nu ook leverbaar in een Light Oak afwerking

 


 

De legendarische luidsprekers Antal & Comète zijn volledig opnieuw ontworpen, verbeterd en voorzien van de nieuwste akoestische innovaties. Prestigieuze en innovatieve materialen eren deze gelimiteerde serie, volledig met de hand gemaakt in Frankrijk.

Sta jij ondertussen alvast te popelen om alle verdere details te ontdekken van de Antal en Comète modellen? Bekijk dan zeker eens deze toffe video die werd gemaakt ter introductie. Kan je er nog steeds niet genoeg van krijgen? Dan loont het zeker en vast de moeite om een bezoekje te brengen aan de website van Triangle.