In december 2022 organiseert Audio-Life in Buren twee grote luistershows: eentje met Harbeth luidsprekers en nog een andere met Fleetwood speakers. De shows gaan respectievelijk door op 9 + 10 en 16 + 17 december. Het Audio-Life team nodigt jou van harte uit om tussen 11 en 16 uur zelf te komen luisteren in de Hulsterstraat 26 in Buren (Nederland).

De grote Harbeth luistershow gaat door op vrijdag 9 en zaterdag 10 december. Jij kan luisteren naar de beste en meest traditionele Engelse luidsprekers. Aldus Audio-Life. Alles wordt aangestuurde met de meest bijzondere audio-apparatuur die perfect past binnen het ‘pakket’.

Eén week later, op vrijdag 16 en zaterdag 17 december, gaat de grote Fleetwood luistershow door. Fleetwood maakt onderdeel uit van Oswalds Mill Audio. Wanneer je beslist om ‘af te zakken’ naar Buren, laat Audio-Life je kennis maken met de Fleetwood Deville. Ze vinden dit alvast één van de mooiste en best klinkende luidsprekers. Geen luidspreker klinkt zo natuurlijk en rijk als de Deville.

Klinkt als muziek in de oren. Reserveer het nu al zeker in je agenda: 9, 10, 16 en/of 17 december. Audio-Life zet de deuren van hun bijzondere locatie open voor iedereen. Afspraak in de oude Melkfabriek aan de Hulstertrsaat 26a in Buren (Bij Tiel).

Om ook de innerlijke mens te versterken, wordt de nodige catering voorzien. Denk maar aan goede koffie met wat extra’s. Voor beide show wordt gevraagd om je aan te melden. Zo weet Audio-Life op hoeveel belangstelling ze kunnen rekenen. Aanmelden kan via info@audio-life.nl.

Audio-Life Buren luistershow

Kan je niet wachten tot dan? Dan kan je zeker al eens deze video bekijken die we hebben gemaakt bij Audio-Life. Benieuwd naar het ‘idee’ achter hun leuze: the search for magic sound?

Verkooppunten van het merk harbeth