Heerlijk lange luistersessies, thuis in je luie zetel of onderweg, terwijl je volledig afgesloten wordt van omgevingsgeluiden, klinkt zalig toch? Dat is exact wat Ultrasone aan audiofielen belooft met hun Signature PRO hoofdtelefoon. Maar vooral de professionele audio gebruikers zouden hiermee aan hun muzikale trekken moeten komen dankzij de vele vernieuwende technologische snufjes. Voeg daar nog een onberispelijke geluidskwaliteit bij en je krijgt een luxe muziekmaaltijd voorgeschoteld die wel degelijk je luisterhonger stilt! To good to be true? Dat moeten we snel testen!

De Duitse firma Ultrasone ontwerpt en produceert sinds 1991 hoogwaardige hoofdtelefoons. Aan de hand van vernieuwende technologieën en designs willen ze de meest veeleisende musici en kritische luisteraars tevreden stellen. De Ultrasone Signature Pro hoofdtelefoons, die ontworpen werden om de professionele wereld radicaal te veranderen, zijn het resultaat van jaren van dialoog met de professionele musici en hifi-liefhebbers. Deze nieuwe topper treedt in de voetsporen van de handgemaakte Ultrasone Edition 9 high-end hoofdtelefoon met nieuwe exclusieve, duurzame coatings en de S-Logic technologie voor een uiterst nauwkeurige en subtiele geluidsweergave. Daarnaast onderscheidt Ultrasone zich ook dankzij de ULE technologie, die beschermt tegen elektromagnetische straling dankzij MU metalen. Door deze hoogwaardige technologieën claimt het bedrijf het leiderschap op vlak van research en ontwikkeling en weet zich zo te specialiseren in de markt van de hoofdtelefonen.

Muzikale pro met luxe look en feel
Deze nieuwe, handgemaakte Signature PRO hoofdtelefoon wil een revolutie veroorzaken in de wereld van de professionele gebruiker. Dankzij het ingenieuze ontwerp, belooft het de perfecte combi van een eersteklas geluid, het hoge kwaliteitsmateriaal van de Edition serie en het on-the-move gebruiksgemak thuis, op de set, in de studio, kortom, altijd en overal. De comfortabele hoofdband en oorkussens met Ethiopisch schapenleer garanderen uren luistergemak en omgevingsgeluiden maken geen kans. De 40 mm drivers beloven op hun beurt een uiterst nauwkeurige geluidsweergave. Kunnen al die beloftes waargemaakt worden? Eerst luisteren en dan geloven!

Zodra ik de Ultrasone Signature Pro uit de doos haal, besef ik dat ik kwaliteit in handen heb. Dankzij de knappe leren afwerking, krijgt het meteen een luxe look en feel. Het materiaal voelt ook heerlijk zacht en comfortabel en wanneer ik de hoofdtelefoon op mijn oren zet, voel ik me volledig afgesloten van mijn omgeving en waan ik me in mijn eigen wereld. Mijn oren worden nog voor de muziek begonnen is, letterlijk in de watten gelegd dankzij de comfortabele oorkussens. Ik besluit een beroep te doen op mijn muziekvrienden de Black Eyed Peas met hun hit ‘I Gotta Feeling’ om deze nieuweling aan een ultieme luistertest te onderwerpen. Al bij de eerste noten val ik bijna uit mijn stoel door de overweldigende sound die in mijn oren weerklinkt. Een onberispelijke geluidsweergave verwent mijn trommelvliezen en ik ga meteen helemaal op in de muziek, inclusief meezing- en danssessies… Er ontstaat een heus feestje op en in mijn hoofd en werkelijk alle audio registers worden opengetrokken voor de ultieme muziekbeleving.

Verkooppunten van het merk ultrasone