Het Canadese audiobedrijf Anthem heeft de MRX SLM geïntroduceerd, een kleine AV-receiver die veel minder ruimte inneemt dan gewone receivers. De MRX SLM kan worden geïntegreerd in elk entertainmentsysteem. Dit model kan uit het zicht worden geplaatst volgens de fabrikant zonder dat dit ten koste gaat van de audioprestaties. 

Ontwerp en bouwkwaliteit

De Anthem MRX SLM valt onmiddellijk op door zijn compacte en slanke ontwerp. Met een hoogte van slechts 5,4 cm en een gewicht van 2,4 kg is deze receiver ideaal voor plaatsing in krappe ruimtes, zoals achter een televisie of in een smalle kast. Dit maakt het mogelijk om de SLM vrijwel onzichtbaar te integreren in je interieur, wat een grote plus is voor minimalistische huishoudens of strakke home cinema setups.

De bouwkwaliteit van de MRX SLM is zoals we die van Anthem mogen verwachten: robuust en solide. Ondanks zijn bescheiden afmetingen, straalt het apparaat duurzaamheid en betrouwbaarheid uit. De metalen behuizing zorgt niet alleen voor een stijlvolle look, maar ook voor een effectieve warmteafvoer. Dit heeft een positieve invloed op de levensduur.

Geluidskwaliteit en prestaties

Wat betreft geluidskwaliteit, stelt de Anthem MRX SLM niet teleur. Anthem staat bekend om zijn hoogwaardige audioprestaties en deze receiver is daarop geen uitzondering. De MRX SLM beschikt over een 5.1-kanaals versterker die in staat is om een rijke, gedetailleerde geluidsweergave te bieden.

De ingebouwde Anthem Room Correction (ARC) technologie analyseert de akoestiek van je ruimte en past de geluidsweergave aan om een optimaal resultaat te bereiken. Dit betekent dat je altijd kunt genieten van een perfecte balans en helderheid, ongeacht de opstelling van je luidsprekers of de unieke kenmerken van je kamer.

Connectiviteit en functionaliteiten

De MRX SLM biedt een uitgebreide reeks aansluitmogelijkheden, waaronder vier HDMI-ingangen en één HDMI-uitgang. Dit maakt het eenvoudig om meerdere apparaten, zoals je Blu-ray speler, gameconsole en streaming-apparaten, aan te sluiten. De HDMI-poorten ondersteunen 4K UHD en HDR, waardoor je kunt genieten van de nieuwste beeldtechnologieën in combinatie met een goede geluidsweergave.

Daarnaast beschikt de MRX SLM over ingebouwde Wi-Fi en Bluetooth, wat draadloos streamen van muziek en andere media mogelijk maakt. Je kunt eenvoudig verbinding maken met populaire streamingdiensten zoals Spotify, Tidal en Apple Music, en genieten van je favoriete afspeellijsten met één druk op de knop.

Voor wie ruimte wil besparen zonder concessies te doen aan prestaties, is de Anthem MRX SLM een absolute aanrader. Dankzij de ingebouwde ARC technologie is de MRX SLM een veelzijdige en gebruiksvriendelijke keuze.

Verkooppunten van het merk anthem