Clearaudio, een toonaangevend merk in de wereld van draaitafels, lanceert vol trots hun nieuwste meesterwerk: de Celebrity Series. Deze serie eert grote artiesten en is gewijd aan de veelbekroonde Amerikaanse jazzgitarist Al Di Meola. Met een uniek ontwerp en baanbrekende technologieën, biedt de Celebrity draaitafel een ongeëvenaarde luisterervaring.

De basisunit van de Celebrity draaitafel is gemaakt van high-density fiberboard in een elegant zwart. Het heeft de vorm van een elektrische gitaar en is ontworpen in samenwerking met Al Di Meola. Deze draaitafel combineert het esthetische met het functionele, waarbij moderne Clearaudio-technologieën worden geïntegreerd.

Geavanceerde technologieën

Een opvallend kenmerken van de Celebrity draaitafel is het nieuwe Tacho-Speed-Control (TSC) systeem. Dit systeem monitort de snelheid van de plaat in real-time en past direct veranderende factoren aan, zoals gordelspanning en temperatuurschommelingen. Tijdens elke opstart voert TSC een automatische snelheidskalibratie uit, wat zorgt voor een consistente en nauwkeurige weergave.

Daarnaast beschikt de draaitafel over de Innovatieve Motorophanging (IMS), waarbij meerdere O-ringen trillingen en motor-naar-chassisoverdracht effectief voorkomen. Deze technologie, die is aangepast aan de Clearaudio Reference Jubilee draaitafel, wordt gecombineerd met een nieuwe besturingstechnologie die autokalibratie en extra instellingen integreert.

Uniek ontwerp

Het unieke ontwerp van de Celebrity draaitafel wordt versterkt door de volumeregeling knop, geïnspireerd op een elektrische gitaarknop. Deze knop functioneert als een multifunctionele wijzerplaat met aanraakfunctionaliteit. Met een eenvoudige druk kun je de draaitafel starten, schakelen tussen snelheden (33 1/3 en 45 toeren) en in standby modus zetten. Deze buitengewone aandacht voor detail maakt de draaitafel niet alleen een technologisch hoogstandje, maar ook een visueel kunstwerk.

Exclusiviteit en collectible items

De Celebrity draaitafel wordt geleverd met een speciale versie van de Profiler toonarm en een nieuwe MM-cartridge, eveneens genaamd Celebrity. De draaitafel is exclusief verkrijgbaar in zwart of een hout design met echt rozenhouten fineer. Deze gelimiteerde editie is beperkt tot 1.000 stuks en bevat een genummerd collector’s edition vinylalbum van Al Di Meola en een replica van zijn gitaarplectrum, wat het geheel nog unieker maakt.

Dit meesterwerk, ontwikkeld in samenwerking met Al Di Meola en Impex Records, is het perfecte samenspel van technologie en kunst. De Celebrity draaitafel is een kostbare aanvulling voor elke audiofiele collectie.

Verkooppunten van het merk clearaudio