Na het succesverhaal van Veddan’s Origin en compacte Atom luidsprekers, dat nog steeds ‘aan de gang’ is, wordt er een nieuw ‘hoofdstuk’ geschreven als het gaat om producten. De fabrikant introduceert de Atom 6C. Zoals de naam al doet vermoeden, een versie van de Atom maar den met gloednieuwe productieprocessen, materialen en nog veel meer. Klaar om een ‘vet statement’ te maken met je audiokeuze?

Ervaar het onverwachte met de Veddan Atom 6C. Zo luidt de voorstelling van Veddan. Dit exemplaar is een kleine luidspreker die garant staat voor een krachtige punch. Maar laat je niet misleiden door zijn formaat want de Atom 6C levert een verrassend geluid dat je verwachtingen overtreft. Aldus de producent, gelegen in Doetinchem (Nederland).

Dankzij een combinatie van met koolstof versterkte polymeren en industriële 3D-printtechnieken is deze luidspreker 30% lichter en biedt hij superieure akoestische isolatie. Dit model staat garant voor een muzikale kracht die indruk maakt op luisteraars met de Origin en Atom. Klinkt als muziek in de oren.

Lees ook


VEDDAN ORIGINE review luidsprekersVeddan Origin Review – High End Luidsprekers

 


 

“Na de introductie van de Origin en Atom merkten we dat luisteraars onder de indruk waren van het vermogen en de muzikale weergave. We willen prachtig gespeelde muziek beschikbaar maken voor elke gepassioneerde luisteraar.”

Hun antwoord:de Atom 6C. Dat zegt Rens Timmermans, product manager bij Veddan. De adviesprijs is vastgelegd op 4.900 euro voor een enkele speaker. Wil je genieten van stereo? Dan moet je rekening houden met een budget van 8.900 euro. Voor de enthousiastelingen die nu al niet meer kunnen wachten: op de Norddeutsche HiFi-Tage in Hamburg (18 tot 19 februari 2023) zullen deze voor het eerst getoond worden aan het grote publiek.