Zondag 22 januari 2023. Voor veel muziekliefhebbers misschien een doodnormale dag maar niet voor het bejubelde merk Loewe. Want op deze dag vierde Loewe een bijzondere mijlpaal. Het bedrijf, opgericht in 1923, heeft zich ontwikkeld tot een actieve, traditierijke onderneming in het luxesegment die wereldwijd geniet van naam én faam. De afgelopen jaren decennia hebben ze diverse ‘milestones’ bereikt op vlak van design, technologie en innovatie.

Vandaag de dag staat Loewe synoniem voor inventiviteit en een unieke combinatie van Duitse techniek, uitmuntendheid, exclusief design én kwaliteit. Het jubileum wordt het hele jaar door gevierd, te beginnen op 2 maart 2023 met de feestelijke opening van een speciale tentoonstelling genaamd ‘100 jaar Loewe Designgeschiedenis’ in Kronach. In de loop van het jubileumjaar volgen nog vele andere evenementen en activiteiten, alsook diverse acties.

Loewe 100

Uit de Loewe designfilosofie ontstaan voortdurend iconen. Zo ook hun nieuwste telg: de iconic. Het sculpturale design van deze unieke televise combineert de nieuwste OLED-technologie met een ruimtevullende geluidservaring, inclusief een buitengewoon fraaie behuizing van Syno-Stone. Zo wordt jouw huis meer dan alleen een kamer om in te wonen: het verandert in een plek waar je je volledig kan overgegeven aan een mooi samenspel van beeld én geluid. De Loewe iconic betreft een krachtig vormgegeven designstatement uit de Loewe fabriek die gevestigd is in Kronach, Duitsland.

Lees ook


Loewe We. SEE 50: Review 4K televisie

 


 

Loewe 100Zelfs een eeuw na de oprichting door Siegmund en David Ludwig Loewe in Berlijn, geeft het merk nog steeds vorm aan het segment van consumentenelektronica. Tegenwoordig is Loewe actief in 42 landen. Het brede assortiment van hoogwaardige, elegante tv- en audioproducten staan centraal. Het hart van Loewe is de hightech productievestiging en de 200 medewerkers in het hoofdkantoor (in Kronach). Loewe staat voor esthetisch hoogwaardig design: tijdloos, zeer functioneel en minimalistisch. De designfilosofie wordt bepaald door deze eigenschappen. Producten van Loewe zijn tot in het kleinste detail doordacht en – typisch Loewe – gemaakt voor een lange levensduur.

Lees ook


Loewe bild i.48 Review 4K televisieLoewe bild i.48: Review 4K televisie

 


 

De 100-jarige geschiedenis zal voortgezet worden met een duidelijke focus op het luxesegment, want ook in deze nieuwe eeuw blijft het merk trouw aan hun ‘roots’. Kinkt goed! De vakkundige combinatie van technische meesterwerken en elegante designiconen blijven het kenmerk. Wil je alle nieuwe ontwikkelingen niet missen? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Verkooppunten van het merk loewe