Dat het gerenommeerde audiomerk Russel K present zou tekenen voor de New Music Hifi en home theater high-end show 2021 in Brussel, dat lieten we jullie eerder al weten in dit bericht. Maar, wat we jullie ook al lieten weten was het feit dat de Red 120Se speakers er onder andere voorgesteld zouden worden. Een ware primeur. Ze werden eerder natuurlijk al geïntroduceerd op de UK Audio Show 2021, maar voor de 2021 editie van New Music show werden deze fraaie speakers te berde gebracht. Tot grote vreugde van alle muziekliefhebbers, audiofielen, … daar aanwezig. Daaronder reken wij trouwens ook onszelf. 🙂

En wie, beter dan Russell Kauffman in hoogst eigen persoon, is nu geschikt om wat meer te vertellen over deze Red 120Se speakers? Niemand, toch!? Op de leuke audiobeurs zijn bovengenoemde speakers natuurlijk dé blikvanger geweest in ruimte 206 van Hôtel Courtyard tijdens de New Music audiobeurs. Een prachtige demo die minstens even prachtig werd georganiseerd met dank aan Frank Vermeylen van Very Fine Solutions.

Lees ook


Russel K op New Music? Check, dubbelcheck!

 


 

Maar dat was niet alles wat je daar kon beleven want zoals jullie al konden lezen in onze ‘voorbeschouwing‘, zou Russel Kauffman je verder nog een blik geven ‘achter de schermen’. Waar luistert hij nu precies naar wanneer hij luidsprekers maakt? En hoe worden deze speakers ontwikkeld? Een heleboel vragen met enkele vrij eenvoudige antwoorden. Zo blijkt want tijdens een tof én aangenaam gesprekje dat we hadden met hem op de show gaf hij heel wat interessante maar bovenal waardevolle inzichten.

En, om jullie uiteraard mee te nemen in zijn ‘behind the scenes’, maakten wij een interessante video waarin Russell Kauffman je wat meer vertelt over de Red 120Se speakers. Maar natuurlijk is dat niet alles… Er valt daarnaast ook heel wat te vertellen over die ‘blik achter de schermen’ waar we het eerder over hadden. Benieuwd naar ons volledige verslag? Dan is onderstaande video niet te missen.