Video: Reference Sounds presenteert de Mark Levinson 5805 op XFI 2019

0

Reference Sounds tekende ook dit jaar ook weer present voor de de XFI Premium Audio Show 2019. Wilson Audio, Dan D’Agostino en Mark Levinson zijn maar een greep uit de merken die ze importeren. Blikvanger van de dag was natuurlijk de Mark Levinson No.5805.

De Mark Levinson No.5805 is een geïntegreerde versterker, wat wil zeggen dat de voor- en eindversterker in 1 behuizing zitten. Het leuke is dat er voor ieder wat wils is, er bestaat een versie geschikt voor digitale bronnen maar voor de echte liefhebbers van analoog heeft Mark Levinson ook een model toegespitst op de echte vinyl liefhebbers.

De nieuwe instap geïntegreerde versterker van Mark Levinson onder de ML No.585 kent heel wat verbeteringen. Zo heeft top ingenieur Todd Eichenbaum heel wat nieuwe invloeden gebracht, rekeninghoudend met de oude filosofie van Mark Levinson. Meer snelheid, meer kracht en meer drive kenmerken dan de Mark Levinson No.5805.

Ben jij ook iemand die graag het onderste uit de muzikale kan wil halen maar twijfel je nog of de Mark Levinson 5805 iets voor jou is? Michael Huigen van Reference Sounds vertelt je er graag meer over in deze video.

XFI 2019: Reference Sounds

Reference Sounds presenteerde dit jaar de Mark Levinson No.5805 op de XFI Premium Audio Show 2019. Volgens Michael Huigen is het perfect geschikt voor de muziekliefhebber die het onderste uit de muzikale kan wil halen. Ben jij ook zo iemand maar twijfel je nog of de No.5805 wel bij jouw past? Digitaal of liever analoog?Het kan allemaal! In deze video vertelt Michael je er graag meer over, bekijk hem zeker.https://av2d.com/video-reference-sounds-presenteert-de-mar…/

Geplaatst door audiovideo2day op Vrijdag 25 oktober 2019

Verkooppunten van het merk mark-levinson