Vitus Audio, een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige audioproducten, lanceert twee nieuwe producten: de SM-103 MK.II eindversterker en SD-025 DAC/Streamer. Deze nieuwe toevoegingen aan het assortiment van Vitus Audio worden voor het eerst aan het publiek getoond op de High End audiobeurs in München.

Vitus Audio SM-103 MK.II: een evolutie van uitmuntendheid

Vitus Audio SM-103 MK.IIDe SM-103 MK.II eindversterker vertegenwoordigt de evolutie van hun succesvolle SM-100. Het ontwerp van deze versie is gebaseerd op de jarenlange innovatie en vakmanschap die het merk rijk is. De SM-103 MK.II eindversterker legt de nadruk op geluidskwaliteit, microdetailweergave en resolutie. Het apparaat maakt gebruik van zorgvuldig geselecteerde componenten, zoals gematchte transistoren en superprecisieweerstanden. Hierdoor biedt de SM-103 MK.II optimale prestaties in elke fase van de signaalverwerking. Het modulaire ontwerp zorgt bovendien voor flexibiliteit en toekomstige upgradeopties. De SM-103 MK.II is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen waaronder wit, zwart en zilver.

Vitus Audio SD-025: de ultieme digitale audio-ervaring

Vitus Audio SD-025 DACDe SD-025 DAC/Streamer biedt een hoogwaardige digitale audio-ervaring waarbij nauwkeurigheid het sleutelwoord is. Het apparaat combineert zorgvuldig gekozen componenten en geoptimaliseerde digitale en analoge schakelingen. De SD-025 is verkrijgbaar in diverse standaardafwerkingen. Wit, zwart of zilver? De keuze is aan jou. De SD-025 biedt ook speciale afwerkingsopties zoals titaniumoranje, donker champagne en titaniumgrijs.

We zijn verheugd om de SM-103 MK.II en SD-025 aan te kondigen op High End München als de nieuwste toevoegingen aan ons productassortiment. Aldus Vitus Audio. Met hun ongeëvenaarde geluidskwaliteit, technische innovaties en tijdloze esthetiek beloven deze producten een nieuwe standaard te zetten voor audiofiele prestaties.

Voor meer informatie over de technische specificaties van deze apparatuur kan je terecht op de officiële website van Vitus Audio.