NAD Electronics, opgericht in 1972, heeft zich een plek veroverd als een vertrouwd merk onder audiofielen en muziekliefhebbers. Ze leggen naar eigen zeggen de focus op innovatie, eenvoud, prestaties en waarde. De internationaal erkende fabrikant introduceert de C 3050 LE limited edition stereofonische versterker.

De C 3050 LE versterker is voorzien van een HybridDigital UcD-uitgangsstadium en een high-performance Texas Instruments PCM5242 differentiële DAC. Naast zijn visuele aantrekkingskracht, met retro-elementen uit de jaren 70 zoals dubbele VU-meters, drukknoppen en een met walnoot afgewerkte vinylbeklede kast, is de C 3050 LE ook ontworpen met duurzaamheid in gedachten.

Met behulp van NAD’s MDC2 future-proofing technologie kan de C 3050 LE uitgebreid worden met optionele modules, waaronder de MDC2 BluOS-D module. Deze module biedt BluOS high-resolution multi-room streaming en Dirac Live room correction. Hierdoor kan je jouw luisterervaring optimaliseren en genieten van je favoriete muziek in elke ruimte van je huis. Met ondersteuning voor meer dan 20 populaire streamingdiensten, high-resolution audio en diverse bedieningsopties, waaronder spraakbesturing, biedt de C 3050 LE flexibiliteit en gemak.

De versterker is ontworpen voor een eenvoudige installatie, met inbegrip van gebruiksgemak. Met een breed scala aan digitale en analoge ingangen, waaronder een ultra-ruisarme MM-fono-ingang voor het aansluiten van een platenspeler, HDMI eARC, coaxiale en optische digitale ingangen, biedt het apparaat veelzijdigheid bij het aansluiten van verschillende broncomponenten. Luidsprekers, subwoofers en hoofdtelefoons kunnen aangesloten worden. Installeren en bedienen is eenvoudig volgens de fabrikant dankzij de meegeleverde IR-afstandsbediening en functies zoals 12V-trigger en IR-ingang.

NAD C 3050 LE

Cas Oostvogel, Product Manager bij NAD Electronics, merkte op: de C 3050 LE lijkt misschien een knipoog naar de jaren 70, en dat is het natuurlijk ook. Maar tegelijkertijd overtreft het veel van de huidige versterkers op het gebied van upgradebaarheid, prestaties en vooruitstrevende functies. We zijn verheugd om de C 3050 LE aan te kondigen, omdat het de perfecte combinatie biedt van klassieke charme en moderne innovatie. Met zijn retro-geïnspireerde ontwerp en geavanceerde technologieën zal deze versterker zowel audiofielen als liefhebbers van hoogwaardige muziek zeker aanspreken.

De C 3050 LE stereofonische versterker van NAD Electronics zal voor het eerst te ervaren zijn tijdens demonstratiesessies op High End München in Duitsland. Bezoekers kunnen de versterker bewonderen in zaal D108 (Atrium 3). Na de lancering zal de C 3050 LE wereldwijd verkrijgbaar zijn bij geselecteerde retailers.

Voor meer informatie over NAD Electronics en de C 3050 LE versterker, kan je terecht op de officiële website van NAD Electronics.

Verkooppunten van het merk nad