U bent ondertussen misschien al bekend met de Bang & Olufsen E8 in-ears, maar nu brengt de gerenomeerde audiofabrikant een speciale sporteditie uit: de Beoplay E8 Sport Edition. Daarbij willen ze zich vooral richten op actieve sporters die tijdens hun loop of- fietstocht bijvoorbeeld willen genieten van hun favoriete muziek, aangepast aan hun wensen en noden.

Voor deze afgeleide van de Beoplay E8 is Bang & Olufsen een samenwerking aangegaan met het Zwitserse sportmerk On. Wij denken dat het een meer dan geslaagde samenwerking is geweest want in het design zijn heel duidelijk elementen te zien die geschikt zijn voor de sport omstandigheden.

Zo zien we in het ontwerp bijvoorbeeld duidelijk materialen terug komen waaronder siliconen, rubber en corrosiebestendig geanodiseerd aluminium. Ideaal om de in-ears te beschermen tegen invloeden van buitenaf waaronder wind, sneeuw, regen, …

De Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport Edition in-ears hebben op de dopjes zelf een geribbelde rand. Deze maken het mogelijk om gemakkelijk grip te krijgen, zelfs met zweterige handen. Handig toch?

“Bang & Olufsen’s Beoplay E8 Sport offer the best sound in workout-friendly true wireless earbuds. Wireless earphones designed for sport. Expertly crafted for powerful music performance in any weather. Waterproof, secure-fitting, and long-lasting battery life.”

De oortjes staan garant voor een speeltijd van 7 uur. Is dat net iets te weinig voor jou? Geen nood want de transportcase functioneert tegelijkertijd als extra accu. Zo zou het mogelijk moeten zijn om de in-ears maar liefst 3,5 op te laden. Hierdoor wordt die 7 uur zelfs verlengd tot 30 uur. Als dat niet genoeg is?

De Sport Edition van de Bang & Olufsen Beoplay E8 in-ears zijn ondertussen al leverbaar voor een adviesprijs van 350 euro. Je kan kiezen uit een zwarte of blauwe afwerking. Voor meer informatie, breng zeker eens een bezoekje aan de website van Bang & Olufsen.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen