Video: Wilkommen, velkommen en welkom op de Cost is No Object Show

0

Naar jaarlijkse traditie en voor de 19e keer organiseerde Alpha High End in Brasschaat op 16 en 17 maart de ‘Cost is No Object Show’. Een ideale gelegenheid voor de klanten van Alpha om elkaar te ontmoeten en in een gezellige sfeer van gedachten te wisselen en te genieten van goede muziek. Maar ook andere muziekliefhebbers zijn welkom om het ruime aanbod van Alpha te ontdekken en om kennis te maken met Sammy, Chris, Guy en Peter die met hun uitgebreide kennis graag helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Tijdens de ‘Cost is No Object Show’ spelen prijzen geen rol. Je wordt er niet lastig gevallen met verkooppraatjes. Alpha pakt naar goede gewoonte uit met state-of-the-art apparatuur om aan te tonen hoe goed het kan zijn. Tijdens deze editie kwamen Burmester en Raidho Acoustics aan bod.

Alpha pakte uit met een wereldprimeur: de Burmester 175, de  allereerste draaitafel van het Duitse Burmester Audiosysteme. Ook de 069 cd-speler, de 808 Mk V voorversterker, de 909 eindtrap en de 111 streaming server van Burmester werden ingezet.

Om de speakers van het Deense Raidho Acoustics te demonstreren was sales manager Ronni Pedersen naar Brasschaat afgezakt. Hij bracht niet alleen de speakers uit de C-series mee, het middensegment van Raidho, maar ook de speakers uit de D-series die het topsegment van Raidho vormen.

Voor de bekabeling en stroomvoorziening werd beroep gedaan op Burmester zelf maar ook op  Audioquest en Wireworld. De power filters van Isotek zorgden voor zuivere stroom.

Of je het nu ‘gemutlich’ (Duits) of ‘hygellig’ (Deens) wil noemen, het was ‘gezellig’ bij Alpha, met leuke mensen, fijne muziek, hapjes en drankjes. Het leven is immers veel te kort om je bezig te houden met vervelende hifi en slechte muziek.

Verkooppunten van het merk burmester-audiosysteme