De TuneTot is het nieuwste product van Wilson Special Applications Engineering (WSAE), een serie Wilson Audio-producten die is ontworpen om specifieke installatie-uitdagingen op te lossen. Het zijn de kleinste en minst dure leden van de Wilson-familie, ontworpen voor gebruik op een bureau in een kantoor of slaapkamer.

De luidsprekers gebruiken kabinet- en drivertechnologie afgeleid van Wilson’s Alexx en Sabrina vloerstaanders en hebben ook een speciaal spikeontwerp. Een van de paren spikes op elke luidspreker is volledig instelbaar – dit betekent dat de hoek van de luidsprekers aangepast kunnen worden aan de luisterpositie.

De TuneTots worden via de spikes op een ISOBase gemonteerd, een tussenplatform dat tussen de TuneTots wordt geplaatst en het oppervlak waarop ze zijn geplaatst. Dit wordt gedaan om ongewenste trillingen te verminderen.

En het is niet alleen hun grootte die Wilsons verlangen naar flexibiliteit weerspiegelt. De ISOBase is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en vier metalen keuzes. De stoffen roosters zijn ook verkrijgbaar in zes kleuren.

Als je liever de roosters wilt verwijderen, heeft Wilson een ‘TuneTot-ring’ ontworpen in vier verschillende kleuren, die de bevestigingshardware voor de woofer bedekt.

Ze zullen verkrijgbaar zijn in verschillende glanzende afwerkingen: ‘Quartz’, ‘Ivory’, ‘Crimson’, ‘Carbon’ en ‘Teak’, evenals zwart en transparant.

De Wilson Audio TuneTot is vanaf deze zomer leverbaar met de volgende setprijzen:

  • Tune Tot € 12.690
  • Tune Tot Color Upgrade € 13.590
  • Isolation Base € 3.000
  • Trim Ring € 950
  • Grills € 450
Verkooppunten van het merk wilson-audio