Alpha High End organiseert in samenwerking met Isotek een workshop met toelichtingen en demonstraties in het thema van zuivere stroom in je muziekinstallatie.

Ken je de situatie dat je exact kan vertellen wanneer je koelkast aanspringt dankzij je hifi-installatie?

Stephen Oaks (Verenigd Koninkrijkg), Uwe Kruphal (Denemarken) en Luc Demeure (België) van Isotek en het Alpha-team laten geïnteresseerde kennismaken met de verschillende producten die diverse netspanningskwesties behandelen.

Beginnend bij de Polaris en Sirius in de Discovery reeks, verder ook nog de Performance reeks met de Aquarius, een verdere upgrade met de Select-producten en uiteindelijk naar de Ultimate reeks.

Verder bij deze workshop de ‘regeneratoren’ waaronder de Mosaic Genesis en vrij uitzonderlijk, de Super Titan & de Evo Genesis.

De toelichting gebeurt in het Engels met eventuele uitleg door Luc Demeure waar nodig in het Vlaams. De sessie duurt zo’n 2 uur en er worden koffie en koekjes voorzien voor tijdens de pauze.

Deze workshop is volledig gratis, maar op voorhand inschrijven is wel gewenst. Dat kan door een mailtje te sturen naar info@alphahighend.be, vergeet zeker niet de naam van de aanwezige persoon/personen te vermelden.

Wanneer?
Donderdag 14 maart 2019 met ontvangst vanaf 18:00 uur (start omstreeks 19:00)

Waar?
Alpha High End
Bredabaan 1031
2930 Brasschaat
België