LUMIN breidt zijn gerenommeerde productlijn uit met de introductie van de P1 Mini, een compacte maar veelzijdige netwerkspeler die de hoogstaande prestaties van de bekroonde P1 in een kleiner formaat brengt. De P1 Mini biedt vijf analoge en digitale ingangen, inclusief USB, HDMI, SPDIF en analoge connectiviteit, wat een ongeëvenaarde flexibiliteit biedt voor audioliefhebbers.

Met ondersteuning voor DSD512 en PCM384, zorgt de P1 Mini voor een uitmuntende audiokwaliteit. Dit wordt mogelijk gemaakt door de integratie van dual DAC ES9028PRO-chips en een geavanceerd Femto Clock System, wat resulteert in nauwkeurige en zuivere geluidsweergave. De interne lineaire voeding van de P1 Mini draagt verder bij aan de hoogwaardige audioprestaties.

Veelzijdigheid

De veelzijdigheid van de P1 Mini maakt het apparaat geschikt als streamer, DAC, voorversterker of een combinatie hiervan, waardoor het een flexibele oplossing biedt voor elk audio- of videostereo systeem. Of je nu muziek streamt, digitale bronnen verbindt of geniet van je favoriete vinylcollectie, de P1 Mini levert consistente kwaliteit en prestaties.

De P1 Mini behoudt de elegante en minimalistische esthetiek die kenmerkend is voor LUMIN, waardoor het naadloos in elke high-end audioconfiguratie past. Bovendien biedt het intuïtieve bedieningspaneel gebruikersgemak en een naadloze interactie met verschillende audiobronnen.

“Met de P1 Mini hebben we de kracht en veelzijdigheid van de P1 in een compacter formaat kunnen realiseren, zonder concessies te doen aan de geluidskwaliteit,” aldus een woordvoerder van LUMIN. “We zijn verheugd om deze innovatie aan te bieden aan onze klanten en hun luisterervaring naar een hoger niveau te tillen.”

De LUMIN P1 Mini is nu beschikbaar en biedt een premium luisterervaring voor audiofielen die op zoek zijn naar zowel prestatie als flexibiliteit. Bezoek voor meer informatie en specificaties de officiële LUMIN website.

Verkooppunten van het merk lumin