JVCKENWOOD Corporation presenteert met trots de JVC HA-NP40T Nearphones, de nieuwste toevoeging aan hun True Wireless oordopjeslijn. Deze lichtgewicht Open-Ear oordopjes bieden een ongeëvenaard comfort en zorgen ervoor dat gebruikers hun omgeving blijven horen, ideaal voor trainingen en buitenactiviteiten. Dankzij het Open-Ear ontwerp kunnen gebruikers hun muziek beleven zonder het contact met de omgeving te verliezen, wat de veiligheid en het gemak verhoogt bij bijvoorbeeld hardlopen of fietsen.

Innovatief ontwerp voor optimaal gebruiksgemak

De JVC HA-NP40T Nearphones zijn voorzien van de gepatenteerde Pivot Motion Clip, die zorgt voor een flexibele en veilige pasvorm. Dit unieke ontwerp houdt de oordopjes stevig op hun plaats, zelfs bij intensieve bewegingen, en biedt een optimale luisterervaring zonder het gevoel van ongemak of druk op de oren. Het lichte ontwerp van de Nearphones zorgt ervoor dat je nauwelijks merkt dat je ze draagt, wat langdurig gebruik zonder problemen mogelijk maakt.

Krachtige prestaties en veelzijdige functies

Ondanks het compacte en lichtgewicht ontwerp, bieden de HA-NP40T uitstekende audioprestaties dankzij de ingebouwde 16 mm neodymium-luidsprekers. Met deze drivers garanderen de oordopjes een helder en krachtig geluid met een goede balans tussen hoge en lage tonen. Gebruikers kunnen hun luisterervaring verder personaliseren met drie selecteerbare geluidsmodi: Normal, Grave (bass boost) en Clair (helder). Deze modi maken het mogelijk om het geluid aan te passen aan verschillende muziekstijlen of persoonlijke voorkeuren.

De Nearphones bieden tot 26 uur luistertijd met behulp van een oplaadbare batterij en de meegeleverde oplaadcase. Dit maakt het mogelijk om de hele dag van muziek te genieten zonder je zorgen te maken over de batterijduur. Bovendien zorgt de Bluetooth 5.4-connectiviteit voor een stabiele en betrouwbare verbinding, wat belangrijk is voor naadloze audiostreaming zonder onderbrekingen.

Duurzaam en gebruiksvriendelijk

De JVC HA-NP40T is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Dankzij de IPX4-classificatie zijn de oordopjes bestand tegen regen en zweet, wat ze geschikt maakt voor gebruik onder verschillende weersomstandigheden en tijdens intensieve trainingen. Daarnaast is elk oordopje afzonderlijk te gebruiken, wat extra flexibiliteit biedt bij het luisteren naar muziek of het voeren van telefoongesprekken. De geïntegreerde microfoon ondersteunt handsfree bellen, en de oordopjes zijn compatibel met spraakassistenten, waardoor het mogelijk is om eenvoudig opdrachten te geven via je smartphone.

Beschikbaarheid en prijs

De JVC Nearphones HA-NP40T zijn vanaf november 2024 verkrijgbaar tegen een adviesprijs van €99,99. Deze oordopjes bieden een perfecte balans tussen comfort, geluidskwaliteit en gebruiksgemak, en zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel casual gebruikers als actieve muziekliefhebbers.

Over JVCKENWOOD

JVCKENWOOD Corporation, opgericht in 1927, staat wereldwijd bekend om hun innovatieve producten op het gebied van consumentenelektronica. Van hun eerste phonografen tot hun huidige 8K-projectoren, camcorders en audiosystemen, JVC blijft een toonaangevende speler in de industrie. Sinds hun fusie met KENWOOD in 2008, is JVCKENWOOD Corporation een toonaangevend merk in de wereld van audio, beeld en navigatietechnologie.

Verkooppunten van het merk jvc