JBL introduceert een nieuwe generatie van hun populaire junior koptelefoons, speciaal ontworpen voor jonge luisteraars. De nieuwe modellen, waaronder de JBL Junior 470NC en JBL Junior 320BT, zijn uitgerust met de volgende generatie JBL Safe Sound-technologie. Naast volumebegrenzing van 85 dB, bieden deze koptelefoons ouderlijk toezicht via de JBL Headphones-app, waarmee ouders de luistertijd en het volume kunnen beheren. Hierdoor kunnen kinderen veilig genieten van hun favoriete muziek, zonder in te leveren op geluidskwaliteit.

Innovatieve functies voor gehoorgezondheid en ouderlijk toezicht

Het belangrijkste doel van de nieuwe JBL Junior-serie is het waarborgen van de gehoorgezondheid van kinderen. Via de JBL Headphones-app kunnen ouders eenvoudig real-time inzicht krijgen in de luistertijd en het geluidsniveau van hun kinderen. Dit biedt hen de mogelijkheid om de koptelefoons aan te passen met persoonlijke instellingen, zoals maximale volumelimieten en luistertijd, met de optie om ‘time-up’-herinneringen in te stellen. Zo kunnen ouders zelfs hun eigen stem opnemen om meldingen te sturen naar hun kinderen.

De Active Noise Cancelling-functie in de JBL Junior 470NC biedt kinderen een geïsoleerde luisterervaring, waarbij omgevingsgeluiden worden buitengesloten, wat een veilig en prettig luisterplezier garandeert.

Draadloze vrijheid en lange batterijduur

De nieuwe JBL Junior 470NC en 320BT bieden draadloze vrijheid, comfort en duurzaamheid. Beide modellen hebben een batterijlevensduur tot 50 uur, waardoor ze ideaal zijn voor lange reizen. Bovendien beschikken ze over een multi-point verbinding, waardoor kinderen eenvoudig kunnen schakelen tussen meerdere Bluetooth-apparaten. De koptelefoons zijn opvouwbaar en compact, perfect voor onderweg.

Creativiteit stimuleren en flexibiliteit bieden

De verpakking van de nieuwe koptelefoons is speciaal ontworpen om creativiteit bij kinderen te stimuleren. De doos kan omgevormd worden tot een standaard voor telefoon of tablet en bevat stickers waarmee de verpakking gepersonaliseerd kan worden. Daarnaast worden de koptelefoons geleverd met een kabel voor extra flexibiliteit, mocht de batterij leeg raken. Er is ook een bedrade versie beschikbaar voor de JBL Junior 320, die een ingebouwde volumebeperking van 85 dB heeft.

Verkrijgbaarheid en prijzen

De JBL Junior 470NC, JBL Junior 320BT en de JBL Junior 320 zijn geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar en zijn nu verkrijgbaar voor respectievelijk €79,99, €49,99 en €29,99.

Verkooppunten van het merk jbl