Naast natuurlijk de niet te missen Yin & Yang Show van Alpha High End die aankomend weekend doorgang zal vinden, kan je later deze maand en begin volgende maand ook nog terecht bij hun vestiging in Brussel voor een erg mooie demonstratie. Zoals de titel van dit nieuwsbericht al aangaf zal het toonaangevende ‘The Gryphon’ de hoofdrol vertolken. En dit op niet minder dan 4 verschillende momenten. Zowel op donderdag 25 november, zondag 28 november, donderdag 2 december als zondag 5 december verwelkomt Alpha High End jou van harte.

Ze zijn ook enorm verheugd om jou te laten kennismaken met de nieuwe Essence reeks. Dit omvat onder andere een subtiele mix van de Essence voorversterker en het Essence stereo vermogensblok.

“Het merk met de gouden Gryphon is een van die vaste fabrikanten die aanwezig is vanaf het begin van de high-end/hifi systemen en geniet nu van alom erkende ervaring van meer dan 35 jaar.”

Als ‘voorproefje’ zal er een ‘goudklompje’ gepresenteerd worden, beter gekend als de prachtige Ethos CD-speler en DA-converter. Deze krijg je uiteraard niet alleen te zien maar ook te horen. Een absolute referentie die door de pers wordt omschreven met woorden als: ‘één van de beste prestaties van de markt’. Uiteraard zal de Diablo 120, Gryphon’s ‘jongste’ van de geïntegreerde systemen, ook present zijn.

Lees ook


Alpha High End Yin & Yang showDe Yin & Yang Show bij Alpha High End in november: niet te missen

 


 

Alpha High End voegt er verder nog aan toe dat ze enkele verrassingen voor jou in petto hebben. Zoals bijvoorbeeld de luidsprekers die tijdens deze demonstratie gebruikt zullen worden. Allen uitkijken daarnaar!

Wil jij deze leuke demonstratie niet missen? Neem dan zeker contact op met Alpha High End Brussel en schrijf je in voor een sessie. Naar goede gewoonte wordt je wederom hartelijk verwelkomt. Klaar om te genieten in een ongedwongen sfeer? Schrijf je dan zeker in door een e-mail te sturen naar brussels@alphahighend.be of te bellen naar +32 (0)2 644 48 44.

Affiche Alpha's Musical Harvest

Verkooppunten van het merk gryphon